Πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει ο άντρας με ένα ξύρισμα;

Υπάρχουν αρκετοί άντρες στον κόσμο που δεν τους αναγνωρίζει ούτε η μητέρα τους χωρίς μούσι.

Δεν αποτελεί κάποιο νέο το ότι οι άντρες αρέσκονται πλέον να αφήνουν μούσι αφήνοντας στο παρελθόν την εικόνα του καθαρού προσώπου, επιλέγοντας ένα μοντέλο πιο κοντά προς τον Μαυρογέννη. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποιος ξεκίνησε την ιδέα του «μουτζαχεντίν» στον κόσμο -στο μυαλό μας έρχεται ο James Harden των Brooklyn Nets- ωστόσο είναι μια μόδα που ήρθε για να μείνει στον σύγχρονο κόσμο.

Τρανό παράδειγμα για μας στο Ratpack ο Κώστας Χρήστου που από τότε που βγήκαμε στον αέρα δεν έχουμε δει καν τι χρώμα έχει το μαγουλό του. Τον Harden πάντως δεν τον φτάνει όσο και αν προσπαθεί.

 

 

Επειδή οι μόδες όμως δεν κρατάνε για πάντα, κάποια στιγμή φτάνει ο καιρός που ακόμα και οι πιο πιστοί «μουσάκηδες» του κόσμου αυτού αποφασίζουν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους και συνήθως αυτή είναι η αποπομπή της αγαπημένης τους γενειάδας.

Και εννοείται ότι πολλές φορές δεν τους αναγνωρίζει κανείς.

 

 

Καλώς ή κακώς δεν είμαστε όλοι σούπερ ήρωες όπως ο Oliver Queen στο «Arrow» όπου από ναυαγοί σε ένα νησί και αξύριστοι για 5 χρόνια, επανερχόμαστε στον πολιτισμό και γινόμαστε ξανά «άνθρωποι», στο παρακάτω άλμπουμ σου μαζέψαμε ορισμένα στιγμιότυπα από άντρες που πήραν απόφαση να απαλλαγούν από τη γενειάδα τους και μετά το ξύρισμα ήταν αγνώριστοι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved