Έρευνα: Tο πιο ελκυστικό σχήμα γενειάδας σύμφωνα με την επιστήμη

Κι όμως η επιστήμη έχει άποψη και στο μούσι σου.

Τα μούσια και η επιστήμη γενικά δεν πηγαίνουν μαζί, εκτός αν πεις πως όλοι οι επιστήμονες στις ταινίες έχουν μούσι ή πολύ μαλλί. Από την άλλη όμως πλέον η επιστήμη μπορεί άνετα να σου αποκαλύψει ποιο είναι το σχήμα και το μάκρος της γενειάδας σου που ίσως να είναι σέξι για μία γυναίκα εκεί έξω και γιατί όχι, για πολλές.

 

 

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είναι στη μόδα το ατημέλητο look στους άντρες, είναι όμως πραγματικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες; Δεν ξέρουμε αν θέλουν ατημέλητους άνδρες, σίγουρα όμως πεθαίνουν για ένα συγκεκριμένο είδος γενειάδας.

 

 
 

Εμείς συμβουλευτήκαμε την επιστήμη και σας το αποκαλύπτουμε.

Ερευνητές από την Αυστραλία αποφάσισαν να εξετάσουν εάν οι γυναίκες βρίσκουν πιο ελκυστικούς τους άντρες με μούσια ή γένια ή τους φρεσκοξυρισμένους άντρες.

Σε δεύτερο επίπεδο, προσπάθησαν να εξηγήσουν την «ετυμηγορία» των γυναικών.

 

 
 

Σε τρίτο επίπεδο βρήκαν ποιο ακριβώς σχήμα γενειάδας προτιμούν οι γυναίκες σε έναν άνδρα. Σίγουρα αν θέλεις να νοικοκυρευτείς θα πρέπει να αφήσεις σχετικά μακρύ μούσι, αν θέλεις απλά να είσαι Free bird και να κάνεις τη ζωή σου τότε ένα ελάχιστο μούσι φτάνει.

Στο πλαίσιο του σχετικού πειράματος, οι ερευνητές ζήτησαν από περίπου 8.500 γυναίκες να βαθμολογήσουν μια σειρά από φωτογραφίες αντρών. Μερικά από τα «μοντέλα» είχαν γένια ή μούσια, ενώ άλλοι άντρες είχαν καθαρό πρόσωπο, απαλλαγμένο από κάθε ίχνος τριχοφυΐας.

Δες εδώ τι ακριβώς έδειξε η έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved