Τρία μυστικά που θα οχυρώσουν την επιδερμίδα σου

Με τα παρακάτω θα ξεγελάσεις για λίγο τον Πατέρα Χρόνο.

Ας τα αφήσουμε τα ταμπού. Επειδή δηλαδή είμαστε άντρες δεν θα προσέχουμε το δέρμα μας; Θα το αφήνουμε στο έλεος της ξηροδερμίας, του γήρατος και της ακμής; Πάτε καλά ρε; Παραθέτουμε τρία μυστικά για όσους έχουν θεματάκια και θέλουν να τα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά. Τίμιο;

1. Για καθαρό δέρμα παίζεις μπάλα με προβιοτικά

Όχι προβιά ρε, προβιοτικά. Οι κάψουλες που παράγουν οι διάφορες εταιρείες, συστήνονται για προστασία του ανοσοποιητικού και ιδιαίτερα του πεπτικού συστήματος. Οι νέες έρευνες ωστόσο, αναφέρουν πως  τα προβιοτικά βοηθούν στο να αντιμετωπιστούν δερματικά προβλήματα όπως η ροδόχρους ακμή. Σε κάθε περίπτωση, μίλα πρώτα με τον δερματολόγο σου.

men skincare

2. Για να κρατήσεις αντάρτικο ενάντια στο γήρας προτίμησε Heliocare

Το μυστικό του καλού δέρματος, έρχεται κατευθείαν από το εκχύλισμα της φτέρης. Οι ειδικοί αναφέρουν πως το φυτό έχει φυσικά συστατικά που κρατούν μακριά τις ακτίνες UV και που διατηρούν τους ιστούς του δέρματος ακέραιους. Δεν θα κοροϊδέψεις τον χρόνο, αλλά μπορείς να τον καθυστερήσεις.

Skin care for men

3. Για να μειώσεις τους δερματικούς καρκίνους πάρε για σύμμαχο την νικοτιναμίδη

Μιλάμε στην ουσία για την φυσική μορφή που έχει η βιταμίνη Β3. Την βρίσκεις στα προϊόντα ολικής άλεσης, στα ψάρια και στα λαχανικά, στους ξηρούς καρπούς. Παρότι το κομμάτι του καρκίνου στο δέρμα έχει να κάνει κυρίως με την κληρονομικότητα και το DNA, η Β3 (μαζί με όλα τ’ άλλα που κάνει) βοηθάει σημαντικά στην διατήρηση της υγείας του δέρματος. Μία δόση ανά μέρα, μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες μέχρι και 23%. Δεν είναι ντεπόν όμως. Μίλα πρώτα με γιατρό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved