Όταν η μπαταρία τελειώνει, η φύση είναι δίπλα σου

Ποιος ξέρει τι είναι το Ιπποφαές;

Συμβαίνουν κι αυτά. Λίγο η δουλειά, λίγο το κορίτσι, οι κολλητοί και το γυμναστήριο... έρχεται η στιγμή που παλεύεις να σηκωθείς από τον καναπέ και δεν τα καταφέρνεις. Νιώθεις σαν κάποιος να σε κόλλησε με δύναμη πάνω του! Μάλλον το σώμα σου προσπαθεί να σου πει κάτι... Ήρθε η ώρα για ξεκούραση, τόνωση και ενέργεια! Εμείς, είμαστε εδώ για να σε προετοιμάσουμε σωστά για την κακή αυτή στιγμή... (μακριά από μας).


Διατροφούλα

200w d

Μην κοιτάς δεξιά αριστερά, εδώ πληρώνονται όλα! Άσε στην άκρη το junk food (έστω για λίγο) και φρόντισε να οργανώσεις τα γεύματά σου σωστά με πρωτεΐνη, λαχανικά και όσπρια (ΝΑΙ). Θα σου δώσουν δύναμη και ενέργεια χωρίς να σε βαρύνουν και το σώμα σου θα πάρει όλες τις απαραίτητες «καλές» θερμίδες και σε ευχαριστήσει αργότερα - αφήνοντάς σε να σηκωθείς από τον καναπέ!

 

Κανά χυμό πίνουμε; 

giphy 2


Άντε πάλι το βλέμμα πέρα δώθε! Ναι, εσένα λέμε που ακούς χυμό και στρίβεις τρέχοντας! Αν ήξερες πόσο καλό σου κάνουν οι χυμοί και πόσες βιταμίνες παίρνεις αυτόματα μόλις τους καταναλώσεις θα έτρεχες να αγοράσεις μπλέντερ πριν καν τελειώσεις το κείμενο αυτό! Βάλε στη διατροφή σου ένα χυμό καθημερινά ή ένα smoothie και θα νιώσεις πολύ σύντομα ευεξία και τόνωση!

 

Ποιος ξέρει τι είναι το Ιπποφαές; 

Βγάλτε όλοι μια κόλλα χαρτί! Έχουμε απροειδοποίητο τεστ! Εσύ που όλα τα ξέρεις πάω στοίχημα ότι δεν έχεις ιδέα για τη μαγική υπερτροφή που είναι εδώ να σου δώσει ενέργεια και τόνωση!

Άκου προσεκτικά και μάθε: Η Φύση μας χάρισε το Ιπποφαές, έναν φυλλοβόλο θάμνο με πορτοκαλοκίτρινους καρπούς, από τους αρχαιότερους της Ευρώπης και της Ασίας. Ο «μαγικός» αυτός καρπός περιέχει περισσότερα από 190 φυσικά συστατικά (ναι, 190!) κατακτώντας διακεκριμένη θέση στον κατάλογο των φυτών με γνωστές στη σύγχρονη επιστήμη ευεργετικές ιδιότητες.

wee

Δες στην παρακάτω φωτογραφία το άγριο περιβάλλον στο οποίο αναπτύσσεται το Ιπποφαές


Και για κλείσιμο τα μοναδικά νέα: To SUPERFOODS® ΙΠΠΟΦΑΕΣ έχει μεταφέρει αυτόν τον καρπό από το φυσικό του περιβάλλον σε μία κάψουλα με τον πιο φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο! Που σημαίνει ότι το έλαιο που προκύπτει μορφοποιείται σε μαλακές κάψουλες χωρίς την προσθήκη επιπλέον συστατικών ή χρωστικών και είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε λιποδιαλυτά συστατικά, μεταξύ των οποίων οι βιταμίνες A, D, E, Κ και τα πολύτιμα Ω3, Ω6 και Ω9!

Με λίγα λόγια μία φυσική πηγή ενέργειας που ΠΡΕΠΕΙ να προσθέσεις στην καθημερινότητά σου.

Ακολούθησε όλα τα παραπάνω και σήκω από τον καναπέ με ευκολία, με φορτισμένη μπαταρία και με το χαμόγελο στα χείλη, έτοιμος να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητά σου! (Μας ευχαριστείς άλλη φορά!).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved