associated press Το πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε μετατρέψει σε πολίστα

Εκτός από το νερό, υπάρχουν ασκήσεις ενδυνάμωσης που οφείλεις να κάνεις στην ξηρά.

Είναι το πιο επιτυχημένο τμήμα της “γαλανόλευκης” σχετικά με τα ομαδικά αθλήματα. Θέλεις γιατί δεν υπάρχει τόσος μεγάλος ανταγωνισμός και δεν είναι κυρίαρχο άθλημα σε άλλες χώρες; Θέλεις γιατί έχουμε μία μακρά παράδοση αναφορικά με τα water sports; Όπως και να’ χει, η εθνική ομάδα πόλο (ανδρών και γυναικών) μας έχει καλομάθει στις διακρίσεις και τα μετάλλια. Και ελπίζουμε πως θα συνεχίσει να το κάνει έχοντας το βλέμμα στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

 

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις αντίπαλες εθνικές ομάδες. Ωστόσο, εμείς από την πλευρά μας, έχουμε να ζηλέψουμε. Τα σώματα των αθλητών του water polo είναι αυτά που καθηλώνουν και κάθε γυναίκα τα θεωρεί τα ιδανικά ανδρικά σώματα. Ακόμη και να μην έχουν six pack, οι μεγάλες πλάτες, οι γυμνασμένοι ώμοι και τα δυνατά χέρια είναι σημεία που κάθε άνδρας θα ήθελε να έχει.

Η κολύμβηση παίζει σημαντικό ρόλο ώστε να γυμνάσεις κάθε σημείο του σώματός σου και φυσικά το νερό αποτελεί την καλύτερη αποθεραπεία. Ωστόσο, εκτός από το νερό, θα χρειαστεί να γυμναστείς και στην ξηρά. Ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα δυναμώσει τον πυρήνα είναι πιο σημαντικός απ’ όσο πιστεύεις.

 

 

Ένας δυνατός και σταθερός πυρήνας βοηθάει ώστε να διατηρήσουμε το σώμα μας ευθυγραμμισμένο στο νερό. Βοηθάει στο να κρατήσουμε τους γοφούς ψηλά, να μειώσουμε την αντίσταση και να κάνουμε το κολύμπι πιο αποτελεσματικό. Παρακάτω θα δεις ορισμένες ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν ώστε να ενδυναμώσεις το σώμα σου και σταδιακά θα σε βάλουν στο σωστό δρόμο για να πετύχεις το ιδανικό σώμα. Το κορμί ενός πολίστα.

Plank

Hip Bridges

V-Sit Kicking

Russian Twists



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved