Όλες οι aikido και judo κινήσεις που εκτέλεσε ο John Wick

Επεξηγηματικά για κάθε φαν που λάτρεψε τις ταινίες του Keanu Reeves.

Όλοι αγαπήσαμε τον John Wick για το στόρι και το πώς ξεπάστρεψε κυριολεκτικά τους πάντες, αλλά δώστε και credits στον μοναδικό Keanu Reeves. Τα έχουμε ξαναπεί πως ο ηθοποιός έριξε λίτρα ιδρώτα -κυριολεκτικά- για να μεταμορφωθεί στον απόλυτο δολοφόνο της καρδιάς μας. Και αυτό το έχει αποδείξει κατά καιρούς, μέσα από τα promotional videos που έχουν βγει κατά καιρούς στις ταινίες του.

 

 

Όμως υπάρχει και η απορία για τους πιο ψαγμένους. Όλα όσα πραγματοποίησε ο John Wick ήταν αποτέλεσμα καλομελετημένης χορογραφίας ή υπάρχουν πράγματι κινήσεις από το aikido, το judo και το jiu jitsu που βοήθησαν στο να εκτελεστούν άρτια οι κινήσεις; Πολλές ταινίες έχουν γεννήσει κινήσεις από το πουθενά, αλλά ένας χρήστης του YouTube αποφάσισε να κάνει break down την κάθε κίνηση που εκτέλεσε ο John Wick σε ένα κορυφαίο βίντεο.

Το βίντεο αυτό είναι ήδη έξι μηνών και απ’ ότι φαίνεται ο YouTuber πολύ πιθανόν να ετοιμάζει και part two. Είναι όμως άκρως επεξηγηματικό για όποιον θέλει να γνωρίσει καλύτερα τις πολεμικές τέχνες πίσω από τον John Wick και να δει πώς δουλεύουν τα mechanics.

Απολαύστε το.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved