Getty Τι είναι το fitness πρόγραμμα «3-2-8» που έγινε viral στο TikTok;

Το ακολουθούν όλες οι γυναίκες αλλά κανένας άνδρας δεν πρέπει να το σνομπάρει.

Το TikTok ελέγχει τις ζωές μας. Βασικά ο αλγόριθμός του χωρίς να το γνωρίζεις δημιουργεί τις τάσεις που θα ακολουθήσεις. Τρομακτικό αλλά συμβαίνει. Η τελευταία τάση που γίνεται viral μέσω του δημοφιλούς social media, είναι το fitness πρόγραμμα «3-2-8». Το πρόγραμμα το δημιούργησε η personal trainer, Natalie Rose, και είναι πολύ απλό. 

Στόχος είναι να κάνεις τρεις προπονήσεις ενδυνάμωσης την εβδομάδα, δύο workouts χαμηλής έντασης την εβδομάδα και 8.000 βήματα την ημέρα. Όχι κάτι ξεχωριστό και σίγουρα όχι κάτι ανέφικτο. Στην πραγματικότητα, σου ζητάει να κάνεις τα βασικά για έναν ασκούμενο που έχει ξεπεράσει το αρχάριο stage. Η προπόνηση ενδυνάμωσης περιλαμβάνει είτε ασκήσεις με χρήση αλτήρων και μπάρας, όπως άρσεις θανάτου και thrusters, είτε που απαιτούν απλώς το βάρος του σώματος, όπως καθίσματα, push-ups και προβολές. Αυτό αλλάζει ανάλογα με τη διάθεσή μας. 

 

 

Αυτό το πρόγραμμα έγινε viral και το έχουν λατρέψει οι γυναίκες αλλά αν το καλοσκεφτείς πρέπει να το δοκιμάσει κάθε άνδρας. Συνδυάζει τα πάντα και πλέον τα στερεότυπα πως οι άνδρες δεν κάνουν λάστιχα και pilates ανήκουν στο παρελθόν. Βασικά είναι μία αστειότητα που δεν έχει καμία απολύτως βάση αναφορικά με την προπόνηση. 

Οπότε στη θέση του θα δοκίμαζα το «3-2-8» και θα περίμενα να δω τα αποτελέσματα στο σώμα μου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved