Πώς δεν θα ξαναπάρεις τα κιλά που έχασες

Κι όμως υπάρχει τρόπος. Μόνο που θέλει πυγμή.

Το να κάνεις δίαιτα είναι το εύκολο. Το ζήτημα είναι πως θα διατηρήσεις τα κιλά σου. Εκεί είναι η μαγεία και η μαγκιά. Είναι μία διαδικασία που θέλει οργάνωση και πίστη στον εαυτό σου.

Μερικές φορές, το να καταφέρεις να διατηρηθείς σε ένα επιθυμητό βάρος είναι το ίδιο δύσκολο με το να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά. Υπάρχουν άνθρωποι που χάνουν βάρος πιο δύσκολα από κάποιους άλλους, και αυτό είναι κάτι που ισχύει και στη διατήρηση των κιλών.

Το να διατηρήσεις τα κιλά σου μπορεί να γίνει μία πολύ δύσκολη δουλειά αν δεν γνωρίζεις την τεχνική αν τη φέρεις σε πέρας.

 

 
 

Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία – κι έχεις βαρεθεί να βλέπεις τη ζυγαριά σου να ανεβοκατεβαίνει, οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τρόπο σκέψης και να καταλάβεις ότι η υγιεινή διατροφή είναι τρόπος ζωής και όχι ακόμη μία δίαιτα.

 

 
 

Αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα στη ζωή σου τότε όλα θα είναι πιο εύκολα κι έτσι δεν θα χρειαστεί να πάρεις και πάλι τόσα κιλά.

Να πώς θα διατηρήσεις τα κιλά που έχασες - αυτές είναι και οι συνήθειες που μπορεί να σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος μακροπρόθεσμα αν το χρειάζεσαι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved