«Feel The Boost» με το νέο επαναστατικό μοντέλο της adidas

Προσφέρει μεγαλύτερη ώθηση και περισσότερη ενέργεια σε κάθε βήμα. Ενισχύει την κίνηση του δρομέα, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία κατασκευής του, η οποία πλαισιώνεται από καινοτομίες, που εξασφαλίζουν υποστήριξη, σταθερότητα και άνεση με ελάχιστο βάρος. Ο λόγος για την τελευταία έκδοση του Ultraboost 19, που έχει όλα τα πλεονεκτήματα του νέου επαναστατικού μοντέλου της adidas και είναι εμπνευσμένη από τη νέα εποχή του running και του fitness, την οποία σχεδιάστηκε για να υπηρετεί. Έχοντας συμβάλλει τις καθημερινές προσπάθειες εκατομμυρίων runners σε ολόκληρο τον κόσμο, η δημοφιλής εταιρεία αθλητικών ειδών επανακυκλοφορεί το μοντέλο, που έθεσε νέα standards στην άνεση και το design, λανσάροντας δέκα ολοκαίνουργια χρώματα, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της παγκόσμιας καμπάνιας «Feel The Boost» της adidas, η οποία είναι αφιερωμένη στην επίδραση της τεχνολογίας Boost στη σπορ κουλτούρα.

Αθλητικό παπούτσι επιδόσεων

Τα adidas Ultraboost 19 με τους νέους, κομψούς συνδυασμούς αποχρώσεων είναι διαθέσιμα παγκοσμίως από τις 19 Ιουλίου και συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία του μοντέλου, που κυκλοφόρησε στην αγορά για πρώτη φορά πριν από έξι χρόνια και, από το 2013 μέχρι σήμερα, έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των καταναλωτών παγκοσμίως, αφού επιλέγεται η αγορά ενός Boost κάθε δύο δευτερόλεπτα! Οι σχεδιαστές της adidas, όμως, εξέλιξαν ακόμα περισσότερο το best seller της εταιρείας, δουλεύοντας μαζί με χιλιάδες runners από όλο τον κόσμο για να επανεφεύρουν το running παπούτσι. Έτσι, κατάφεραν να απλοποιήσουν το αρχικό Ultraboost, από 17 σε μόλις 4 μέρη υψηλών επιδόσεων, δημιουργώντας ένα ελαφρύτερο μοντέλο, με ακόμα μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας, για μια νέα running εμπειρία.

54VGF

 

Ανάμεσα στις βελτιώσεις, που θα εντοπίσει κάποιος στο ανανεωμένο Ultraboost 19, είναι η τελειοποιημένη ενδιάμεση σόλα, με 20% μεγαλύτερο Boost για περισσότερη ενέργεια σε κάθε βήμα, το ολοκαίνουριο Torsion Spring, το οποίο αποτελεί μια high-tech διαμόρφωση, που δίνει περαιτέρω ώθηση προς τα εμπρός, χωρίς προσπάθεια, καθώς και το 3D Heel Frame, το οποίο προστατεύει το πόδι, κατά την πρόσκρουση στο έδαφος, προσφέροντας ενισχυμένη υποστήριξη και σταθερότητα για τρέξιμο γεμάτο αυτοπεποίθηση. Συν τοις άλλοις, το σώμα του παπουτσιού είναι φτιαγμένο από το ενιαίο και πρωτοποριακό Primeknit 360, το οποίο αγκαλιάζει το πόδι για περισσότερη σταθερότητα και άνεση με ελάχιστο βάρος.

54GHHJ

 

Στο «πλευρό» των αθλητών

Η adidas καλεί τους καταναλωτές να «Νιώσουν το Boost» (‘Feel the Boost’) και να ξαναερωτευτούν την αίσθηση, που μόνο η τεχνολογία Boost μπορεί να τους χαρίσει, όταν αγκαλιάζει τα πόδια τους. Εξάλλου, οι εξαιρετικές επιδόσεις που προσφέρουν τα παπούτσια της εταιρείας και η επίδραση της τεχνολογίας Boost στην κουλτούρα του running και των σπορ, εξακολουθούν να ενισχύουν καθημερινά τις προσπάθειες διάφορων αθλητών στο τρέξιμο, στο μπάσκετ, στο τένις, στο γκολφ, στο skateboard και στο baseball, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το Boost θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος των πιο προχωρημένων προϊοντικών καινοτομιών της adidas, συμπεριλαμβανομένου του FUTURECRAFT.LOOP, του 100% ανακυκλώσιμου running παπουτσιού υψηλών επιδόσεων, που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Μάθε περισσότερα στο adidas.gr/feeltheboost.

Μπες στη συζήτηση στο Instagram και στο Facebook με #Boost και @adidasrunning.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved