Θα πεθάνει κοσμάκης στον τελευταίο κύκλο του Game of Thrones

Πρωτάκουστο...

Ας θυμηθούμε λίγο που αφήσαμε τα πράγματα. Ο Jaime Lannister την έκανε για τον Βορρά, η Καλίσι έριξε τον Jon Snow στο κρεβάτι και ο Night’s King έριξε το Τείχος με το νέο pet dragon που απέκτησε.  Δηλαδή ζόρικα τα πράγματα στο Westeros.


Όπως αναφέρει το Variety, η αντιπρόεδρος του HBO Francesca Orsi, βρέθηκε στο Ισραήλ και στο αφιερωματικό συνέδριο ‘‘Best of HBO’’ όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η τελευταία σεζόν της διάσημης τηλεοπτικής σειράς και η τροπή την οποία θα πάρει. Και παρότι μίλησε για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων και την συγκινησιακή κατάσταση στην οποία βρέθηκε το καστ, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το θανατικό που αναμένεται να δούμε στην τελευταία σεζόν.

 

 

«Κανένας από το καστ δεν είχε κοιτάξει το σενάριο πριν τα γυρίσματα και ο ένας μετά τον άλλο κατέρρευσαν μόλις διάβασαν για τον θάνατό τους». Παρότι δεν ξεκαθαρίζει για το αν μιλάει για το γενικό σοκ των ηθοποιών ή για συγκεκριμένους χαρακτήρες που θα χάσουν το κεφάλι τους, το πόρισμα είναι ξεκάθαρο: έχουμε να δούμε πολύ αίμα ακόμα.

 

 

Τουλάχιστον ξέρουμε ποιος είναι ο τσάτσος που μπορεί να αναστηθεί...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved