Τα 4 επικρατέστερα σεναριάκια για το τέλος του Game of Thrones

Όπως τριγυρνούν στο μυαλό των redditors.

Με τα διάφορα κουλά που έχουν γίνει κατά καιρούς στο Game of Thrones, όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς θα συμβεί στο φιναλέ. Ότι δηλαδή ο Martin είναι τόσο απρόβλεπτος, που δεν θα λήξουν όλα με μία νίκη των «καλών». Και αν ξέρεις τον συγγραφέα, ξέρεις πως του αρέσουν αυτές οι εκπλήξεις.

Στο Reddit γίνεται ήδη ντόρος για το θέμα. Μαζί με τα πολλά κουλά που έχουν σκεφτεί οι φανς, υπάρχουν και 4 περιπτώσεις που βγάζουν νόημα και είναι και οι επικρατέστερες στην πληθώρα σεναρίων.

 

1. Η Dany επιστρέφει στη Mereen

349b41995d4325c43766f2bfcdb4d3897fbf5c1b hq

Μαθαίνοντας την πραγματική ταυτότητα του Jon και συνειδητοποιώντας πως έχει μεγαλύτερο δικαίωμα στο θρόνο από την ίδια (ως γιος του Rhaegar), αποχωρεί οικειοθελώς μετά την μάχη με τους White Walkers και επιστρέφει στην Ανατολή που την αγάπησε. Από τα ρομαντικά φινάλε που δεν περιμένουμε να συμβούν. Ή μήπως;

 

2. Όλα είναι στο μυαλό του Bran

MPRAN

Για την ακρίβεια η συγκεκριμένη θεωρία επικρατεί ήδη σε ένα σεβαστό ποσοστό των φανς της τηλεοπτικής σειράς. Ότι δηλαδή το αγαπημένο μέντιουμ ντίναμι του Westeros, έφτασε σε τέτοιο σημείο με την δύναμη του Κορακιού με τα Τρία Μάτια, που να μπορέσει να κάνει reboot την ιστορία του Westeros. Μήπως λοιπόν βλέπουμε τώρα το μέλλον που δεν θέλει ο Bran να πραγματοποιηθεί;

 

3. Οι White Walkers τσακίζουν τα πάντα

game of thrones s07e06 white walkers 2 1503299481286

Ότι τι δηλαδή; Δεν ξέρουμε τα αστειάκια που κάνει ο Martin; Είναι πολύ πιθανό να ενωθούν όλοι ενάντια του Night’s King και τελικά να μην καταφέρουν απολύτως τίποτα. Γιατί δεν είναι όλες οι σειρές Walking Dead. Το ενδεχόμενο ο Jon Snow και η Καλίσι να μην καταφέρουν τίποτα, το έχει σκεφτεί κανείς; Και κάπως έτσι η χώρα γεμίζει πάγο.

 

4. Ο Jon Snow γίνεται Night’s King

night s king and jon snow by smoke2007 d8yqfjg

Άλλος ένας φόβος που επικρατεί ανάμεσα στους φανς. Ο παλιός Jon Snow «πέθανε» για να αναγεννηθεί ως ο βασιλιάς της απόλυτης Νύχτας. Ότι ο Nights King μπορεί να εξαφανιστεί στη φλογερή ανάσα του Drogon είναι ένα θέμα. Στο να μεταμορφωθεί ο Jon Snow στο νέο βασιλιά των ζόμπι, είναι ένα άλλο. Και καλώς ή κακώς, είναι ένα σενάριο που τρομοκρατεί τους φανς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved