6 τυπάδες που αξίζει να φορέσουν την στολή του Captain America

Aκόμα και ο Νικόλας ο Κέιτζ, θα είναι πολύ καλύτερος από τον John Cena.

Kαλά ρε, δεν ντρέπεστε; Σας φεύγει το παιδί ο Chris Evans, που έδωσε σάρκα και οστά με τον καλύτερο τρόπο στον Captain America και το ευχαριστώ σας είναι να φέρετε στην θέση του τον John Cena; Πάτε καλά; Έχετε συνειδητοποιήσει πως αυτή η κίνηση είναι σαν να φέρνεις στην Ελλάδα τους Rolling Stones και να βάζεις τον Κάτμαν να ανοίξει την σκηνή;

Δηλαδή αυτό το κρέας είναι Ό,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ σκέφτηκε η παραγωγή;

CENA1

 


Το όνομα του παλαιστή δεν έχει οριστικοποιηθεί, αλλά φήμες τον θέλουν ως ένα από τα δυνατά χαρτιά που θα κάνει reboot τον Captain όταν η παραγωγή παρουσιάσει τα νέα της χαρτιά. Και τι πρωταγωνισταράς ε; Τέτοιο ταλέντο ούτε δώρο στα πατατάκια. Είναι ο ορισμός της λέξης «κρέατος». Ναι ΟΚ, λένε πως είναι ωραίος τύπος για μπίρες, αλλά και εγώ είμαι ωραίος τύπος για μπίρες. Πρέπει δηλαδή να παίξω τον Captain; Θα βαλτώσουν τα εισιτήρια.

 


Γι΄ αυτό τα βάλαμε κάτω και βρήκαμε ΤΙΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ (ναι ρε, μην γελάτε) επιλογές για να αντικαταστήσουν αυτή την κάκιστη επιλογή. 

 

 

1. Joel Kinnaman

AlteredCarbon.02

Να ρε βέβηλοι άνθρωπος σωστός! Αυτές είναι αμερικανόφατσες για Captain America ρε. Και τι του λείπει δηλαδή του Joel για Captain America; Και θεληματικό πηγούνι έχει και σε κατάλληλη ηλικία είναι και γυμνασμένο παιδί τον λες. Τώρα που έπαιξε και στο Altered Carbon έβγαλε από πάνω του αυτή την σαπίλα που κουβαλούσε με το Child 44 και το Robocop. Ηρωική φάτσα, αποφασιστική και έδειξε ότι είναι και proud to be an American με το Suicide Squad. Τι δηλαδή επειδή δεν παλεύει όπως ο Cena δεν το αξίζει; Joel για Captain.

 

 

2. Hafpor Bjornsson

f20230715 haftor 01

Μην ακούσουμε αυτές τις αηδίες ότι επειδή είναι Σκανδιναβός δεν κάνει. Ας του βγάλουν άδεια παραμονής. Με τον Hafpor στο πηδάλιο των Avengers, ούτε ο Loki θα κάνει περίεργα, ούτε ρομπότ θα φτουράνε, ούτε ο ίδιος ο Thanos. Με το Βουνό του Game οf Thrones θα σκάνε κεφάλια σαν καρπούζια. Ασπίδα; Τι να την κάνει ρε ο Hafpor την ασπίδα; Μπαίνει μόνος του μέσα ο Ταλιμπάν και δεν αφήνει ρουθούνι. Θέλετε κρέας να φορέσει την μπλε στολή; Ε ορίστε το απόλυτο. Ποιος θα κάνει μαγκιές μετά από αυτό; Μη σου πω να αλλάξει και το όνομα σε Captain Mountain για να το ακούνε οι οχτροί και να καταλαβαίνουν ποιος έρχεται να τους βρει. Έτσι και αλλιώς το Game of Thrones τελειώνει και ο Hafpor θα ψάχνει δουλίτσα…

 

 

3. Arnold Schwarzenegger

arn

Δες το σαν φυσική εξέλιξη της ζωής του Arnie. Ο body-builder που έγινε Conan. Ο Conan που έγινε Terminator. Ο Terminator που έγινε Governator. Κυβερνήτης της Καλιφόρνια για την ακρίβεια. Και όχι μόνο έγινε Κυβερνήτης, αλλά κατάφερε να μειώσει και τις δαπάνες ολόκληρης της Πολιτείας. Ο Arnie έχει πει πάρα πολλές φορές σε συνεντεύξεις του ότι θα έβαζε και υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ. Έλα όμως που για το συγκεκριμένο αξίωμα πρέπει να έχεις γεννηθεί στις ΗΠΑ. Οπότε τι κάνεις όταν έχεις την θέληση αλλά βρίσκεις εμπόδια; Σώζεις τον κόσμο με άλλο τρόπο. Ιδού λοιπόν ο απόλυτος διεκδικητής. Ο άνθρωπος που θα δώσει το απόλυτο two thumbs up στον ηρωισμό και την ανθρώπινη υπερηφάνεια. Get him to the chopper!

 

 

4. Κωνσταντίνος Βασάλος

vas

Να και ο τύπος που θα ταιριάξει πιο καλά από όλους στο λάτεξ κοστούμι. Χωρίς ειδικά εφέ και αηδίες. Φιτ και κομμάτια ο Κωστής, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν. Και γυμνασμένος είναι και ευπαρουσίαστος είναι και μπορείς να τον πεις και αληθινό ήρωα που κατάφερε να επιβιώσει με μερικούς συμπαίκτες και δεν τους έπνιξε. Είναι η πρώτη ελληνική απάντηση απάντηση στην κάθε απειλή από το διάστημα, είτε αυτή λέγεται Thanos, είτε Giorgos, είτε Makis, είτε Orestis Tsangk. Μασάει σίδερα και φτύνει πρόκες. Άμα του φτιάξουν και μία τίμια αμερικάνικη προφορά, θα τον ζηλεύει μέχρι και ο ίδιος ο Robert Downey Jr. Πόνεσε τους ρε Κωστή, τι να μας πει και ο John Cena;

 

 Ότι αγαπάμε Thanos το έχουμε πει ε;

 

 

5. Μάρκος Λεζές

lezes

Τα έχουμε ξαναπεί. Σε αυτό το σάιτ τον αγαπάμε τον Μάρκο Λεζέ. Μεγαλώσαμε με τις ταινίες του και για εμάς θα είναι πάντα «Ο Μάρκος που έφαγε ο σκύλος» από το The Κοπάνοι. Όμως σε αντίθεση με τα άλλα φλώρια της λίστας, ο Μάρκος Λεζές είναι όντως hero. Και καράτε ξέρει και σε πρωταθλήματα έχει κατεβεί και έχει καρπαζώσει και κόσμο που έκανε το λάθος να του πουλήσει τσαμπουκά. Ο Μάρκος Λεζές όμως, θα φέρει και το απαραίτητο greek kamaki στους Avengers. Θα πιάσει γκόμενα ΣΤΑΝΤΑΡ την Black Widow και όποια άλλη βρεθεί στο διάβα του, θα κάνει τσαμπουκά στον Thanos στο εξίσου greek way του τύπου «Μαζέψου χοντρέ μην σε μαζέψω» και θα φέρει τον απαραίτητο χαρακτήρα που λείπει από όλους αυτούς τους αμερικάνους βουτυρομπεμπέδες. Απαραίτητο το όνομα Captain Lezedano.

 

 

6. Nicolas Cage

HLzExvG

Πριν πεθάνετε όλοι μαζί από το γέλιο, ακούστε και αυτό: κάποια στιγμή μέσα στο 2000-2001, ο Antoine Fuqua είχε δεχτεί μία πρόταση για ένα τηλεοπτικό Avengers. Υπήρξαν διάφορα δοκιμαστικά που έγιναν (σ.σ.: μέχρι και ο Keanu Reeves πήρε μέρος σε αυτό), αλλά σύμφωνα με τις φήμες ο Fuqua είχε φωνάξει και τον Νicolas Cage για να τον δοκιμάσει με την ασπίδα. Ο Cage που τότε είχε ξεκινήσει να έχει προβληματάκια με την εφορία είχε δεχτεί να κάνει το δοκιμαστικό και το πιστεύουμε πως ενδεχομένως να τα είχε καταφέρει και καλά. Αυτό που ωστόσο αληθεύει είναι πως δήλωσε ότι ο μοναδικός υπερήρωας που θα έπαιζε στην ζωή του, θα ήταν ο Σούπερμαν. Λόξα ρε. Λόξα. Αφού ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ. Με το ζόρι; Κάπως έτσι, παρότι η ασπίδα τον ήθελε, δεν την ήθελε εκείνος. Είναι όμως η τελευταία του μεγάλη ευκαιρία πριν τα γεράματα, να δεχτεί επιτέλους και να έχει και έναν superhero στο βιογραφικό του. Όχι ρε. Τον Σούπερμαν δεν θα τον παίξεις. Τον Σούπερμαν.

 

Πάντως μέχρι να βγει το πόρισμα για τον νέο χαρακτήρα, αυτή εδώ η γκάλερι είναι αφιερωμένη στον Chris και την προσφορά του στον Cap' . Σ' ευχαριστούμε ήρωα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved