Deadpool και Dark Knight τρώνε ΤΡΕΛΟ ΧΩΣΕ από Μαλαισιανό geek

Ρίξτε μια ματιά στον θρασύτατο τύπο που έκανε τους Avengers υποχείριά του.

Τους σούπερ ήρωες δεν είναι να τους περιορίζεις. Το προσπάθησαν οι μπάτσοι της Γκόθαμ με τον Batman αλλά χαΐρι δεν είδαν και τελικά συνεργάστηκαν μαζί του. Με τον Spider-Man τα ίδια, ενώ στον Superman δεν τόλμησαν καν να σηκώσουν χέρι και του ‘δωσαν από την αρχή τον έλεγχο της Metropolis.

Και όμως υπάρχει ένας τύπος σε ολόκληρο το γαλαξία που όχι μόνο κατάφερε να υποτάξει τους ήρωες της εποχής μας, αλλά να τους κάνει σκλάβους στην αυλή του. Όχι δεν είναι ο Thanos ή ο Steppenwolf. Το όνομά του είναι Wire Hon και έρχεται από τον πλανήτη… Μαλαισία.

Πρόκειται για τύπο που έχει κάψα με τους σούπερ ήρωες, o οποίος συλλέγει φιγούρες, και τις χρησιμοποιεί για να του κάνουν τις δουλειές του σπιτιού. Ο τύπος παίρνει τους ήρωες, τους τοποθετεί κατάλληλα ώστε να φαίνονται στο ίδιο μέγεθος, τους δίνει και ένα σκουπόξυλο και κάνει πως είναι το αφεντικό τους. Οπότε αν δεις τον Deadpool να σκουπίζει, τον Batman να σφουγγαρίζει και την Black Widow να αναλύει το pH της πισίνας μην τρομάξεις. Είναι φιγούρες του θρασύτατου Wire Hon.

Τσέκαρε την κατάντια των Avengers και του Dark Knight στο παρακάτω άλμπουμ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved