Πώς θα χτίσεις το κορμί του Christian Bale στο Dark Knight

Για να πολεμήσεις τον Bane του Hardy πρέπει να είσαι γυμνασμένος.

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από το τελευταίο κεφάλαιο του «Σκοτεινού Ιππότη» αλλά αυτή η τριλογία δεν θα παλιώσει ποτέ. Είναι οι τρεις ταινίες που άλλαξαν την ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου, ο λόγος που ο κόσμος εκτίμησε παραπάνω τον κακό στις ταινίες και είναι η κατάρα που καμία υπερηρωική ταινία δεν θα είναι τόσο καλή όσο αυτές οι τρεις.

Ο Christian Bale ήταν κατά πολλούς ο τύπος -πέραν του Christopher Nolanπου έσωσε τον Batman και η ερμηνεία του θα μνημονεύεται για πάντα.

Αν πιστεύεις ότι ξέρεις τον ήρωα, δοκίμασε τις δυνάμεις σου σε αυτό το κουίζ.

Ο Batman τα έβαλε με πολλούς εικονικούς κακούς, ωστόσο, προκειμένου να σπάσει στο ξύλο τον Bane του Tom Hardy έπρεπε να είναι ιδιαίτερα γυμνασμένος. Τον θαυμάσαμε μεν στην ταινία να κάνει push ups και μονόζυγο αλλά αυτό ήταν μονάχα η προθέρμανσή του...

 

bal

 

Στο Ratpack, λοιπόν, βρήκαμε το ασκησιολόγιο του Βρετανού ηθοποιού για να αναλάβει τις ευθύνες του ως προστάτης της Γκόθαμ και θα στο δείξουμε βήμα-βήμα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις ασκήσεις που έκανε για να χτίσει κορμί. Αν είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις τσέκαρε παρακάτω.

 

1. Έλξεις στο μονόζυγο 

Επαναλήψεις: 12 | Σετ: 4pullup

 

2. High Pulls με έκρηξη

Επαναλήψεις: 10 | Σετ: 4

Explosive High Pulls

 

3. Power Clean

Επαναλήψεις: 10 | Σετ: 4

Power Cleans

 

Αυτές ήταν οι ασκήσεις τις πρώτης μέρας για τον αγαπημένο μας Ben Affleck Christian Bale.

Τις επόμενες μέρες να περιμένεις και το υπόλοιπο ασκησιολόγιο καθώς και τη διατροφή που τον έκαναν τον κορυφαίο Σούπερ Ήρωα της εποχής μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved