Κοίτα να δεις που τελικά ο Thanos ΔΕΝ είναι και τόοοσο ατρόμητος...

Ο κακός της Marvel έχει κι αυτός τις φοβίες του.

Για να είμαστε ξηγημένοι από την αρχή: ό,τι ειπωθεί ή γραφτεί στην υπόλοιπη σελίδα το γράφουμε με γνώμονα ότι έχεις δει το Avengers: Infinity War. Αν δεν το έχεις κάνει ακόμα να ξέρεις ακολουθούν ΑΠΕΙΡΑ spoiler.

 

ready

 

Στο θέμα μας τώρα…

Ο Thanos ήρθε, τα διέλυσε όλα, πήρε όλα τα Infinity Stones και στο τέλος αφάνισε το μισό πληθυσμό και μερικούς από τους αγαπημένους μας Avengers.

Το παρακάτω άλμπουμ θα στους θυμίσει:

 

 

Ο Josh Brolin ήταν σατανικός και απόλυτος στο ρόλο του γιγάντιου κακού ο οποίος υποχρέωσε τελικά τον Ironman και την παρέα του στην πρώτη τους μεγάλη ήττα.

Πολλοί βέβαια γούσταραν που έκανε και τον κακό στο Deadpool.

Αυτό ωστόσο που δεν κατάλαβε πολύς κόσμος (και δικαιολογημένα) είναι το γιατί ο Thanos, ο οποίος ήξερε τους κινδύνους και το ενδεχόμενο πιθανής ένωσης των υπερ-ηρώων της Marvel,  δεν επέλεξε να τους σκοτώσει στο παρελθόν έναν-έναν προκειμένου ο δρόμος για τον αφανισμό του μισού γαλαξία να είναι πολύ πιο εύκολος.

Και η απάντηση ήρθε με μια απλή φωτογραφία στο Instagram.

 

 

Μπορεί αυτό να είναι ένα απλό fan theory ωστόσο δεν σημαίνει ότι είναι και αμελητέo. Δηλαδή ο Thanos να μην έκανε επίθεση στους Thor, Dr. Strange και Guardians of the Galaxy επειδή παλιότερα κουμάντο έκαναν οι πανίσχυροι Odin, Ego και Ancient One.

Όπως και να ‘χει, ο Thanos δεν τους επιτέθηκε και πλέον ο Stan Lee έχει έτοιμη απάντηση εφόσον ερωτηθεί. Για την ώρα είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας τη σόλο ταινία της Captain Marvel και κυρίως το τελευταίο κεφάλαιο των Avengers.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved