Ο τίτλος του «Avengers 4» μας προϊδεάζει για τον χαμούλη που έρχεται

Η σημαντική λεπτομέρεια που «ξέρασε» ο διευθυντής φωτογραφίας του franchise.

Το «Infinity War» ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο Thanos κέρδισε, κάμποσοι Avengers πέθαναν και πλέον βρισκόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.

Θα παραμείνει άραγε νεκρός ο μισός γαλαξίας ή θα καταφέρει ο Ironman και όσοι επέζησαν (μαζί με την Captain Marvel) να νικήσουν τον άρχοντα του Τιτάνα και ταυτόχρονα να επαναφέρουν στη ζωή τους φίλους τους;

Συνολικά 13 χαρακτήρες πέθαναν. Θυμάσαι ποιοι;

 

 

 

Μέχρι στιγμής ακούγαμε διάφορα για την πλοκή και τις νεκραναστάσεις που θα συμβούν αλλά μία μικρή ένδειξη για τον τίτλο δεν την είχαμε. Το μόνο που ξέραμε ήταν το «Avengers 4» μέχρι και… ΝΕΞΤ ΤΣΑΠΤΕΡ (αισχρό).

Και μέσα σε όλο αυτό το χάος βρέθηκε από το πουθενά ο διευθυντής φωτογραφίας του franchise, Trent Opaloch o οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ του Omega Underground πρόδωσε τον τίτλο της τέταρτης ταινίας. Ένας τίτλος γεμάτος σημασία που αποδεικνύει ότι στην επόμενη ταινία θα γίνει κυριολεκτικά της τρελής:

Avengers: The End Game.

Όχι ότι δεν το περιμέναμε αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι πάμε για επικό conclusion. Κάποιοι θα επιζήσουν, άλλοι θα επανέλθουν και άλλοι θα σβήσουν οριστικά. Ποιοι θα είναι;

 

nebula

 

 

Η απάντηση στις 3 Μαΐου του 2019. Έχουμε ακόμα μέλλον.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved