9 βαρβάτες προβλέψεις για το μέλλον του Γουέστερος

Τι θα γίνει στην 8η σεζόν του Game of Thrones;

Όπως σου γράψαμε κι εχθές, τώρα που τελείωσε η 7η σεζόν του Game of Thrones, μας ωθεί η εμμονή μας να καταστρώνουμε σενάρια για το μέλλον του Γουέστερος. Τι brainstorming μανιώδες, τι ατελείωτες συζητήσεις με κολλητούς που καταλήγουν σε ατάκες «πάρτο αυτό πίσω προδότη, θα το μετανιώσεις», τι ατέλειωτο KAΨΙΜΟ στον ατέλειωτο ωκεανό του ίντερνετ είναι αυτό.

Ψάξαμε από εδώ, ψάξαμε από εκεί και σου παρουσιάζουμε τις 9 πιο βαρβάτες προβλέψεις για το μέλλον του Game of Thrones στην 8η σεζόν.

1. Προσδοκώ Ανάσταση Νεκρών

nights

Εκεί στο Γουέστερος έχουν το κακό συνήθειο να θάβουν τους νεκρούς τους αντί να τους καίνε. Κακώς. Διότι έτσι ο Night’s King θα βρει άπειρο φρέσκο πτώμα να αναστήσει για να γεμίσει τα τάγματα του στρατού του. Έπρεπε να πάρουν ένα δύο μαθήματα από τους Ντοθράκι ή τους Βίκινγκς. Τώρα όμως είναι αργά.

 

2. Σκληρές Δρακομαχίες

dragon battle 5

Το κατοικίδιο της Καλίσι που έγινε Παγόδρακος ονομάζεται Βισέριον. Όπως δηλαδή ο φλώρος ο αδερφός της που τον «έντυσε» με χρυσαφένιο στέμμα ο Καλ Ντρόγκο. Κι ο δράκος που καβαλάει η Βασίλισσα λέγεται Ντρόγκον προς τιμήν του τελευταίου, του μακαρίτη Ντοθράκι. Ωπ! Τι έχουμε εδώ; Προοικονομία για σκληρές δρακομαχίες πάνω από το Γουίντερφελ;

 

3. Ο καβαλάρης του Ερπετού

jon snow dragon t

Ο Τζον Σνόου είναι Ταργκάρυεν. Γιος της Λυάνα Σταρκ και του μεγάλου αδελφού της Καλίσι, του Ραίγκαρ Ταργκάρυεν. Άρα έχεις κι αυτός το αίμα του δράκου μέσα του. Και η μοίρα του τον θέλει να καβαλάει έναν δράκο όπως όλοι στην οικογένειά του. Ο ένας δράκος της θειας του λέγεται Ραίγκαλ προς τιμήν του αδερφού της. Για κάνε την εξίσωση…

 

4. Και μετά ήρθαν τα κουτσούβελα

koutsouvel

Η Καλίσι κι ο Τζον κυλίστηκαν σεντόνια, κι ας μας έβγαλαν την πίστη πρώτα. Λογικά, επειδή τότε δεν υπήρχαν και προφυλακτικά, θα ετοιμάσουν και κανένα κουτσούβελο. Βέβαια η προφητεία δεν είναι υπέρ της Καλίσι αφού ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν πρόκειται να ζήσει άλλο παιδί της. Επίσης δεν ξέρουμε πως θα πάρει ο Τζον το γεγονός πως το παιδί του, θα είναι και ανίψι του. Το λες και ανωμαλία έτσι;

 

5. Απλά κάποια δεν θα δουν το φως του ήλιου

pop cherry 3

Η «Maggy the Frog» το είχε πει στη Σέρσεϊ: άλλο παιδί δε θα κάνεις, μέχρι τρία θα φτάσει το κοντέρ. Ως εκ τούτου δυστυχώς το μωρό που κυοφορεί δεν το βλέπουμε καλά. Ούτε εκείνο, ούτε τη μάνα του είναι αλήθεια. Γιατί ξύνεται στην γκλίτσα του τσομπάνη να το φάει το κεφαλάκι της.

 

6. Θα σκάσει το ιππικό των λύκων

nymeria

Την είδαμε τη Νυμέρια να το ζει αλήτικα στα δάση του Γουέστερος, σα να είναι μια προβολή της ψυχής της Άρια. Πιστεύουμε ότι θα πάει να βρει την αφεντικίνα της στον Βορά, μαζί με την συμμορία από λύκους που έχει μαζέψει γύρω της, για να κόψουν μερικά νεκροζώντανα πωπουδάκια όλοι μαζί. Δε μπορεί να ήταν ΤΟΣΟ τυχαία η συνάντησή τους στον 7ο κύκλο.

 

7. Προφητείες…

melisandre varys

Η Μελισάντρα του το είπε του Βάρυς του Ευνούχου: «θα πεθάνουμε σε αυτή την περίεργη γη». Σα να του λέει δηλαδή «μετρημένα τα ψωμιά μας, μάστορα». Το βλέμμα της μας έχει πείσει. Κι εμάς και τον Βάρυς που του κόπηκαν τα ύπατα.

 

8. Αδερφός αντί Αδερφού

Sandor and Gregor sandor clegane 31155194 1280 720

«Έρχομαι για σένα» ήταν η ατάκα του Σκύλου στο Βουνό. Του Σάντορ Κλεγκέιν στον Γκρέγκορ Κλεγκέιν. Του μικρού αδερφού στον μεγάλο αδερφό. Του σακατεμένου από την φωτιά ιππότη στον νεκροζώντανο μπράβο της Σέρσεϊ. Εμείς το έχουμε μεταφράσει ως «θα σε βρω, θα σε κυνηγήσω και θα σε σκοτώσω» mode on. Μιλάμε για ντέρμπι αιωνίων όχι αστεία.

 

9. «Κολλητέ, το ξέρεις ότι εσύ είσαι ο Βασιλιάς, έτσι;»

samwell

Την αλήθεια για την πραγματική ταυτότητα του Τζον Σνόου, και ως εκ τούτου το δικαίωμά του στον θρόνο, την ξέρει ο Σαμ Τάρλυ κι ο Μπραν «βλέπω κύκλους» Σταρκ. Ποιος θα του το ξεφουρνίσει όμως; Εμείς ποντάρουμε τα λεφτά μας στον Σαμ, ο οποίος φαίνεται σαν να έχει έρθει στη γη για να αφηγηθεί τα κατορθώματα του κολλητού του.

Εμείς, μέχρι στιγμής, εδώ έχουμε καταλήξει. Και μόνος ο χρόνος θα δείξει αν θα μας δικαιώσει. Γράψε μας στα σχόλια και τις δικές σου προβλέψεις. Ψοφάμε για ίντριγκα, σπέκουλα και συνωμοσία εδώ στο Ratpack!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved