Μήπως η Σάνσα θα πεθάνει πρώτη πρώτη στην 8η σεζόν;

Τι μας ετοιμάζουν εκεί στο Game of Thrones;

Μονολογούσαμε από μέσα μας «αυτό ήταν πάει τελείωσε το Game of Thrones για φέτος». Έτσι λέγαμε διότι επί της ουσίας δεν το πιστεύαμε μιας και είχαμε καταλάβει πως η κολόνια αυτή θα κρατήσει αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να σβήσει τελείως το μεσαιωνικό της άρωμα.

Κι επειδή η αναμονή είναι πολύ μεγάλη μέχρι να ξεκινήσει ο 8ος κύκλοςος κύκλος, εμείς στο ενδιάμεσο πρέπει να κάνουμε κάτι για να περνάει η ώρα μας και να ηρεμεί το μυαλό μας. Όπως να αλιεύουμε θεωρίες για τους χαρακτήρες του GoT από όλες τις πιθανές και απίθανες γωνιές του ιντερνέτ.

[ΣΟΚ, ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Αν δεν έχει δει ΦΥΓΕ από εδώ έχει ΣΠΟΪΛΕΡ]

sansa stark ekso 2

Τι σου βρήκαμε σήμερα αγαπητέ κατακαμένε; Άκου να δεις πως έχουν τα πράγματα για του λουλούδι του Βορά με βάση τη θεωρία που κατάρτισε το Flicks and the City. Μήπως κινδυνεύει η ζωή της Σάνσα Σταρκ αδέρφια;

Στο τελευταίο επεισόδιο την είδαμε να παίρνει μια πολύ σκληρή απόφαση και να καταδικάζει τον σιχαμερό τον Μικροδάχτυλο σε θάνατο. Και μπράβο της. Και εμείς είπαμε αυτό ήταν, τώρα πια οι Σταρκ ενώθηκαν και θα τα κάνουν ΟΛΑ ΠΟΠΑ.

Όμως για μισό λεπτό, την ίδια στιγμή μπουκάρουν από το γκρεμισμένο τείχος περίπου 100 χιλιάδες ζόμπι, ένας παγόδρακος κι ο Night’s King –ο Τσακ Νόρις του Γουέστερος δηλαδή. Ως εκ τούτου είναι μετρημένα τα ψωμιά των Βόρειων και προφανώς της Σάνσα. Σωστά;

sansa stark ekso 3

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εκεί το βασικό θέμα τελικά αλλά σε μια λεπτομέρεια της σειράς που ίσως δεν έχεις αναλογιστεί. Δεν έχει να κάνει τόσο με τη λογική όσο με το πεπρωμένο και τις υπόνοιες που φροντίζει να αφήνει η σειρά για την ειμαρμένη των πρωταγωνιστών.

Οι Σταρκ και Λυκάκια τους

Τα παιδιά των Σταρκ, κι όχι ο Τζον που είναι Ταργκάρυεν τελικά, είχαν όλα ανταρόλυκους. Των οποίων η μοίρα φαίνεται απόλυτα συνυφασμένη με αυτή των αφεντικών τους. Σα να μοιράζονται μια ψυχή. Μια τύχη. Και ίσως το ίδιο μέλλον.

 Robb Dead

Ο Ρομπ Σταρκ είχε τον Grey Wind. Και βρέθηκαν αιώνια ενωμένοι με τον πιο φρικιαστικό τρόπο μετά τον «Ματωμένο Γάμο». Πέθαναν δηλαδή ραμμένοι σε μια παρωδία πλάσματος.

Ο Ρίκον Σταρκ είχε τον Shaggydog. Και πρώτα πέθανε το κατοικίδιο και μετά από λίγο ο πιτσιρικάς της οικογένειας από το βέλος του Ράμσεϊ Μπόλτον στο «Battle of the Bastards».

bran summer

Ο Μπραν είχε τον Summer, που πέθανε στην σπηλιά έτσι ώστε εκείνος και η Μίρα να μπορέσουν να ξεφύγουν από τους White Walkers. Ο Μπραν ζει όμως δεν είναι πια ο Μπραν. Γιατί τελικά, όπως λέει και ο ίδιος τώρα πια είναι το Κοράκι με τα Τρία Μάτια. Ο Summer πέθανε και ο Μπραν δεν είναι πια ζωντανός με άλλα λόγια.

Η Άρυα είχε τη Νυμέρια. Που τη συνάντησε στον τελευταίο κύκλο (πριν πάει στο Γουίντερφελ) να ζει αδέσποτη κι ελεύθερη στα δάση, όπως και η πρώην αφεντικίνα της δηλαδή, από τότε που η μικρή Σταρκ την έδιωξε για να μη την σκοτώσουν επειδή δάγκωσε τον Τζόφρυ Μπαράθηον.

article sophie20f

Και στη θέση της θανάτωσαν τη Λαίδη. Τη λύκαινα της Σάνσα. Το πιάνεις;

Το μόνο παιδί των Σταρκ που ζει (κανονικά) και συνεχίζει να είναι ο εαυτός του, παρότι ο ανταρολύκος του έχει πεθάνει είναι η Σάνσα. Σα να ζει με δανεικό χρόνο η κοπελιά, σα να της επιφυλάσσει κάτι άσχημο η μοίρα, σα να σβήνει το καντήλι της εδώ και αρκετές σεζόν. 

sansa dieing

Φυσικά κανείς δε λέει ότι είναι σίγουρο αυτό. Όμως αν μπούμε στη διαδικασία να δούμε το GoT από μία σκοπιά πεπρωμένου τα πράγματα ίσως, τελικά, να μην είναι και τόσο καλά. Για τη Σάνσα.

Ε, τι λες, πως σου ακούγεται αυτό; Για γράψε κάνα σχόλιο για να ανάψει η συζήτηση!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved