Τι μας κρύβουνε για τον Σάμγουελ Τάρλυ;

Οπαδοί του GoT γρηγορείτε!

Θέλουμε να παραδεχθείς κάτι, τώρα που είμαστε μεταξύ μας, και ορκιζόμαστε να μην το πούμε σε κανέναν: γουστάρεις θεωρίες συνομωσίας για το GoT σαν τρελός έτσι; Μη φοβάσαι να το παραδεχθείς, κι εμείς καμένοι είμαστε, σε υποστηρίζουμε.

Από προχθές το βραδάκι, λοιπόν, που είδαμε το 2ο επεισόδιο του Game of Thrones και κάναμε την πλάκα μας με μερικά memes ενώ απορήσαμε με την πιο ιδιαίτερη ερωτική σκηνή που έχουμε δει σε 7 κύκλους, έχουμε επιδοθεί σε ένα ανελέητο brainstorming για να βρούμε τι μας κρύβουνε οι παραγωγοί για το μέλλον του Westeros.

Και κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Σάμγουελ Τάρλυ. Για έλα να σου σπάσουμε σε δεκαράκια μια θεωριούλα που κάνει αυτή τη στιγμή το ίντερνετ να βουίζει.

Βλέπεις αυτόν τον πολυέλαιο που τσεκάρει ο χοντρούλης μαθητευόμενος Μέιστερ στη δουλειά;

1114981 1500914770771

Ωπ, τι έγινε μήπως σου θύμισε κάτι από το σήμα της αρχής;

2 sam

Τι θέλουν να πουν οι δημιουργοί της σειράς; Μήπως μας κρύβουν κάτι;

Γιατι ο αγαπητός Σαμ και πολυδιαβασμένος είναι, και nerd από τα λίγα, και ξέρει από πρώτο χέρι τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Game of Thrones και εν τέλει ο συμβολισμός δε δείχνει τελείως τυχαίος. Αφού για κάθε μεγάλη ιστορία, για κάθε έπος ήδη από την εποχή του Ομήρου, πάντα υπήρχε κάποιος που κρυβόταν στις σκιές και παρατηρούσε τα τεκταινόμενα. Μήπως λέμε μήπως, τελικά, ο κολλητός του Τζον Σνόου είναι κι ο αφηγητής πίσω από την ιστορία; 

Και η θεωρία δε σταματάει εδώ. Ο Αρχι-Μέιστερ του αποκαλύπτεται στο 2ο επεισόδιο.

sam 4

Γράφει λέει εκείνος ένα βιβλίο για όσα συμβαίνουν από τον θάνατο του Βασιλιά Ρόμπερτ Μπαράθηον κι έπειτα.

sam 5

Όμως ο νεαρός Σαμ δεν εντυπωσιάζεται από τον τίτλο. Πιστεύει ότι θα ταίριαζε κάτι περισσότερο ποιητικό σε όλο αυτό το σκηνικό. Κάτι του τύπου «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου», όπως κανονικά λέγεται η σειρά των βιβλίων, ερχόμαστε να ρωτήσουμε εμείς;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved