Υπάρχει λόγος που ο Bronn δεν ανταλλάζει κουβέντα με την Cersei

Και δεν έχει να κάνει με το ότι οι βασίλισσες δεν απευθύνονται σε μισθοφόρους.

Ωραίος τύπος ο Bronn. Τον αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή που υπερασπίστηκε τον Tyrion. Και που έδειξε στους ιππότες του Eyrie, πως ο σωστός ο μαχητής είναι εκείνος που στο τέλος της ημέρας εχει παραμείνει όρθιος.

 

Μέσα σε όλα αυτά, ο Bronn έχει  καταφέρει να γίνει το δεξί χέρι του Jaime. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στην τελευταία μάχη των Lannisters με τους Dothraki στον 7ο κύκλο του Game of Thrones του έσωσε και στη ζωή. Οπότε τι ακριβώς συμβαίνει και η βασίλισσα Cersei δεν του δίνει την παραμικρή σημασία; Η απάντηση βρίσκεται σε μία άλλη εποχή πολύ διαφορετική από εκείνη του Westeros. Στη δική μας. 

Πίσω στις αρχές του 2000, ο Jerome Flynn και η Lena Heady είχαν ξεκινήσει κάτι ερωτικά ραντεβουδάκια. Τα οποία φαίνεται πως δεν έληξαν και τόσο καλά με αποτέλεσμα αυτή η φαγωμάρα μεταξύ τους, να έχει συνεχιστεί μέχρι και σήμερα. Για τους ανθρώπους της παραγωγής ωστόσο, αυτό το κλίμα δεν είναι κάτι καινούργιο μιας και υπάρχει από το 2014 και, σύμφωνα με πηγές, οι 2 τους όχι μόνο δεν ανταλλάζουν κουβέντα αλλά δεν βρίσκονται καν στο ίδιο δωμάτιο.

Άραγε ο Jaime τα ξέρει όλα αυτά;