H συνέντευξη του Giannis στον Κώστα ήταν το highlight της βραδιάς

Αντετοκούνμπο σε Αντετοκούνμπο. Μια στιγμή-απόλαυση.

Μετά από τέτοια ένταση 40 λεπτών είχαμε ανάγκη από μια αφορμή να γελάσουμε. Όχι να χαμογελάσουμε -αυτό το είχαμε κάνει με την πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό της Euroleague, μετά τη νίκη 73-57 επί της Φενερμπαχτσέ- να γελάσουμε και να το ρίξουμε λιγάκι στο γιαλό.

 

 

Και εκεί που περιμέναμε τους πρωταγωνιστές Λεσόρ ή Ναν να δώσουν τις καθιερωμένες δηλώσεις νίκης τους στους «στημένους» ρεπόρτερ της Euroleague για να ακούσουμε καμιά ερώτηση τύπου «What was the key to success?», είδαμε τη σκηνή που μας έμεινε πραγματικά περισσότερο και από τα καρφώματα του Γάλλου σέντερ!

Γιάννης Αντετοκούνμπο στα «decks»

Εδώ που τα λέμε, ο ημιτελικός Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR- Φενερμπαχτσέ ήταν κάτι σαν το Deadpool & Wolverine. Ένα μπλοκμπάστερ γεμάτο cameos.

Και όπου cameos, βάλτε τους αστέρες που είδαμε στις κερκίδες. Από τον Σκότι Πίπεν, στον Ραμούνας Σισκάουσκας, τον Παούλιας Γιανκούνας μέχρι και τον Μπιλ Μάρεϊ (πού ήταν ο Τζόρνταν να γίνουμε Space Jam;). Και μαζί με αυτούς, βάλτε και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος καθόταν πλάι στον άλλοτε παρτενέρ του Τζόρνταν στους Μπουλς.

 

4283272

 

Και επειδή όπως γίνεται στις ταινίες, τα cameos παίζουν κάποιο ρόλο την πλοκή, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αποκτήσει ρόλο στην «μπλοκμπαστεριά» της Uber Arena.

Ο Giannis, λοιπόν, πήρε το μικρόφωνο από τον ρεπόρτερ της Euroleague, άραξε στην μεικτή ζώνη και πήρε τον πιο viral συνέντευξη της βραδιάς, από ποιον άλλον, τον αδερφό του Κώστα. Και εννοείται ήταν μια συνέντευξη που όλοι κάθισαν να δουν.

Απολαύστε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved