Το Space Jam με τον Τζόρνταν δεν θα ξεπεραστεί ποτέ

Ακούμε για Space Jam 3 με Dwayne «The Rock» Johnson και ο Λεμπρόν τρώει κατάρες που κατέστρεψε την ταινία των παιδικών μας χρόνων.

Ξεχνάει κανείς το Space Jam; Όχι το Space Jam: Legacy το οποίο δεν βλεπόταν, αλλά το αυθεντικό του 1996. Μιλάμε για την ταινία που διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο το I’m Back του GOAT του παγκόσμιου μπάσκετ, Michael Jordan και πάντρεψε περίφημα το live action με το animation, καλύτερα και από το Who Censored Roger Rabbit;.

Όσοι ήταν παιδιά στα 90’s, μεγάλωσαν με το Space Jam, είδαν μια άλλη έκδοση του GOAT και σήμερα το θυμούνται και το ξαναβλέπουν με νοσταλγία και αγάπη. Ξεχνάει κανείς εκείνη τη φοβερή ταινία που σύστησε τους Barkley, Ewing, Bogues, Bradley και Johnson σε Monstars έκδοση και coach-πρόεδρο τους τον Danny De Vito, σε ένα ματς-έπος κόντρα στον Michael Jordan, τον Bugs Bunny, τον Daffy Duck, την Lola Bunny, τον Tazz και τα υπόλοιπα Looney Tunes; Α ναι, μην ξεχάσουμε και τον Bill Murray.

 

 

Σαφώς και η είδηση του ότι ένα νέο Space Jam με πρωταγωνιστή τον LeBron James έρχεται για να ενώσει και πάλι Looney Tunes και τον σύγχρονο «Βασιλιά», δημιούργησε ευχάριστα συναισθήματα μεν, ωστόσο βλέποντας το τρέιλερ, γίναμε λίγο έως πολύ προκατειλημμένοι ότι δεν θα ήταν το ίδιο καλό με το πρώτο. Και τελικώς δικαιωθήκαμε.

Eμείς νιώσαμε πολύ περίεργα με το Space Jam: A New Legacy

 

Οκ, υπήρχε ο LeBron, αλλά η χημεία του με τον Bugs Bunny και τους υπόλοιπους δεν ήταn η ίδια με την ταινία του 1996. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που είχαμε πιστέψει ότι ο Michael Jordan θα σκάσει ξαφνικά μύτη από το πουθενά για να σώσει την κατάσταση και να δώσει  την νίκη στο Tunes Squad απέναντι στον ψηφιακό Don Cheadle. Δυστυχώς, και πάλι το πολυπόθητο cameo δεν ήρθε ποτέ και το Space Jam: Legacy ενίσχυσε τη θεωρία ότι ο LeBron δεν φτάνει τον Jordan ούτε και στο Space Jam.

Όμως το «Legacy» που άφησε το Space Jam 2 με τον LeBron James, ήταν πολύ χειρότερο από μια κακή ταινία. Διότι στο Space Jam 3 δεν θα έχει ούτε Jordan, ούτε LeBron, ούτε καν μπάσκετ.

Bugs Bunny στο ρινγκ;

Έχουν την λόξα τους οι Αμερικάνοι με τον Dwayne «The Rock» Johnson αλλά κάπου έχει κουράσει αυτό το παραμύθι. Και σαφώς δεν περιμέναμε ότι η αφεντιά του θα έφτανε μέχρι το Space Jam. Όπως έχουν τα πράγματα, το Space Jam δεν θα δανειστεί κάποιον σταρ του ΝΒΑ όπως ο Doncic, o Curry ή o Wembanyama αλλά ετοιμάζεται να αλλάξει εντελώς άθλημα και να στραφεί στο WWE.

Το μόνο καλό που είχε το Space Jam: Legacy ήταν αυτό.

Όχι άλλον Dwayne «The Rock» Johnson ρε παιδιά, λυπηθείτε μας. Και σίγουρα όχι στην ταινία των παιδικών μας χρόνων.

Μπορεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να αρέσει αυτή η προοπτική, σε μας πάλι ακούγεται λίγο οδυνηρό, ό,τι πιο κοντινό σε ξεπεσμό. Είναι στιγμές σαν και αυτή που ο MJ κάθεται στον καναπέ του και παίρνει το περίφημο ειρωνικό του ύφος, όταν βλέπει κάτι που του αρέσει στο tablet του Last Dance

Σαν να γνωρίζει πως ό,τι και να κάνουν στην Warner Bros., το δικό του Space Jam ήταν το καλό.

 

dying laughing

 

Υ.Γ. Τουλάχιστον βάλτε τον John Cena ή τον Undertaker σε κεντρικό ρόλο, αυτοί είναι ο GOAT του WWE.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved