Σκότι Πίπεν μας έχεις κουράσει με την γκρίνια σου

Με κάθε σου ασέβεια για τον Τζόρνταν απλώς επιβεβαιώνεις το αυτονόητο. Ότι είναι ο κορυφαίος.

Λένε πως οι σπουδαίοι δεν έχουν μόνο θαυμαστές αλλά και haters, ως απόδειξη του αντίκτυπού τους. Ακόμα και αν αυτοί ήταν κάποτε οι καλύτεροί τους φίλοι. Στην περίπτωση του Michael Jordan, αυτός ο hater λέγεται Scottie Pippen. Ο άλλοτε «κολλητός» του στους Chicago Bulls, ο τύπος με τον οποίο κατέκτησε τους και τα έξι δαχτυλίδια του πρωταθλητή στο ΝΒΑ, είναι ο μόνος που δεν απόλαυσε το ντοκιμαντέρ, «The Last Dance» και δίχως κανένα δισταγμό, μιλάει συνεχώς υποτιμητικά για τον κατά πολλούς κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του μπάσκετ.

Δεν πάει να έχει περάσει σχεδόν τριετία από τότε που ο κόσμος ολόκληρος βρήκε «σωσίβιο» μέσα στην καραντίνα χάρη στη σειρά επεισοδίων του Netflix για τη δυναστεία των Chicago Bulls τη δεκαετία του ’90, ο Pippen το πήρε προσωπικά και δεν σταματάει το «θάψιμο» θεωρώντας το content υποτιμητικό σε βάρος του.

 

Από εκεί που κατά τα λεγόμενά του «ο LeBron James είναι ο επόμενος Pippen» -τι είπε ο βλάσφημος- και ο Jordan o κορυφαίος, πλέον ο κορυφαίος όλων είναι ο άσος των Lakers και ο Air εκείνος που «κατέστρεψε το μπάσκετ».

Τελευταία του προσβολή ήταν ότι «μέχρι να έρθω εγώ (σ.σ. Pippen) στους Bulls ο Jordan ήταν τραγικός παίχτης και τραγικός συμπαίκτης. Μέχρι να πάω εγώ έπαιρνε τραγικές προσπάθειες και έπαιζε μόνο 1on1 και από τότε πήρε 6 δαχτυλίδια».

Διαφωνεί κανείς ότι αυτή ήταν η τελευταία του κατάρα; Σίγουρα όχι.

 

Άκου τον Harper και κλείσ’ το

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει γίνει μεταξύ τους, αν όντως ήταν υποτιμητικό για τον Pippen το «Last Dance» ή απλά έχει κακιώσει με κάτι άλλο, το θέμα είναι ότι ο «Ινδιάνος» με αυτά που λέει δεν έχει καταφέρει να «αμαυρώσει» την εικόνα του GOAT (δεν μιλάμε προφανώς για τον LeBron) αλλά να βλάψει τη δική του.

Αυτός ο παίκτης που κάποτε θαυμάζαμε όχι μόνο για το ότι ήταν το απόλυτο στήριγμα του «Air» αλλά γιατί ήταν από τους κορυφαίους που έχουν περάσει ποτέ από το άθλημα μοιάζει σαν κακομαθημένο παιδάκι που του έκλεψαν το γλειφιτζούρι και δεν του το έδωσαν ποτέ πίσω. Αυτό που θα γκρινιάζει ο κόσμος να χαλάσει και θα αναγκάσει τον γονιό του να του τρίξει τα δόντια για να σταματήσει.

Αυτός ο γονιός στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν ο Phil Jackson που πολύ θα το θέλαμε, αλλά ο βασικός playmaker κατά τη διάρκεια του δεύτερου threepeat, Ron Harper.

«Σταματήστε να βάζετε (σ.σ. τον Pippen) μπροστά από μικρόφωνα», ανέβασε στο Twitter ο Harper αποδεικνύοντας του λόγου το αληθές: Ότι ο «Ινδιάνος» μας έχει κουράσει με το beef του για τον Jordan.

 

Δεν χρειαζόμασταν τον Harper για να πειστούμε για την κατάντια του Pippen, ωστόσο υπάρχει σίγουρα κάποιος που χαμογελάει εκεί έξω. To «κράζεις, θαυμάζεις» ενδεχομένως να μην ταίριαξε ποτέ σε κάποιο feud από αυτό των Jordan-Pippen. Ποιο feud δηλαδή; Έχετε δει τον Jordan να πει τίποτα για τον πρώην συμπαίκτη του; Ούτε καν σχόλιο που ο γιος του Marcus, βγαίνει με την πρώην γυναίκα του Pippen, Larsa δεν έχει επιστρατεύσει.

Είναι κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τους καλούς, να ξεχωρίζουν από τους σπουδαίους κύριε Pippen.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved