Intime Το… poster του Κώστα Αντετοκούνμπο στον Μίροτιτς δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται

Όταν δουλεύεις με συνέπεια, είσαι ταλαντούχος και έχεις δίπλα σου ανθρώπους όπως ο Αταμάν και ο Λεσόρ, τότε η επιτυχία είναι μονόδρομος.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός “κατάπιε” την Αρμάνι. Η κανονικότητα έχει επιστρέψει για τα καλά στο ΟΑΚΑ και πλέον καμία ομάδα δε θέλει να βρει απέναντί της τον οδοστρωτήρα που λέγεται “Παναθηναϊκός”. Πλέον οι αντίπαλες ομάδες δε σημαδεύουν αυτό το ματς αλλά το έχουν στα “χαμένα” όσον αφορά το καλεντάρι τους. Η αρμάδα του Εργκίν Αταμάν παίζει εκπληκτικό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ και το ταβάνι της είναι πολύ πολύ υψηλό. 

 

 

Το σημαντικότερο κέρδος των τελευταίων αγώνων είναι πως ο κόουτς του “τριφυλλιού” ανοίγει όλο και περισσότερο το rotation. Όλο και περισσότεροι που θεωρητικά βρίσκονταν πιο πίσω στο ρόστερ, βγαίνουν μπροστά και γίνονται πρωταγωνιστές. Όπως για παράδειγμα ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο Τούρκος προπονητής αφήνει παρακαταθήκη και για την Εθνική Ελλάδος. Δύο ταλέντα που σε άλλες εποχές θα “καιγόντουσαν” τώρα βγαίνουν μπροστά και αποτελούν το παρόν και το μέλλον της “γαλανόλευκης”.

 

 

Αυτά που κάνει ο Κώστας Αντετοκούνμπο στο παρκέ είναι εντυπωσιακά. Ωστόσο το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα ήταν η στιγμή που έκανε… poster τον Μίροτιτς. Τον παίκτη που η μισή μπασκετική Ευρώπη “σφάχτηκε” για τα μάτια του και εκείνος προτίμησε το Μιλάνο και την Αρμάνι. Ο 26χρονος Έλληνας σέντερ σ’ ένα από τα highlights της βραδιάς τον έκανε ό,τι ήθελε κάτω από τη ρακέτα. 

Η εξέλιξη του Κώστα μέσα στη σεζόν είναι εντυπωσιακή. Αυτή είναι μια λογική εξέλιξη. Όταν δουλεύεις με συνέπεια, είσαι ταλαντούχος και έχεις δίπλα σου ανθρώπους όπως ο Αταμάν και ο Λεσόρ, τότε η επιτυχία είναι μονόδρομος. Εξάλλου όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ματίας Λεσόρ: ”Το κάρφωμα με την spin move το δίδαξα εγώ στον Κώστα. Για εμένα καλύτερο κάρφωμα είναι αυτό που δεν χάνω”.

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και τα καλύτερα έρχονται. Οι υψωμένες γροθιές του Αταμάν είναι το σύνθημα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved