Assosiated Press Ο Charlie Cox είδε τον Daredevil να του στερεί το όνειρο του Star Wars

Πείθει μεν για τζεντάι, όχι όμως για τον ρόλο που ήθελε.

Όποιος έχει δει τον Charlie Cox με τη στολή του Daredevil είναι βέβαιο ότι έχει «μαγευτεί» από τις ικανότητές του. Μία το dark πνεύμα του τυφλού δικηγόρου Matt Murdoch, ύστερα οι «αεροπλανικές» κινήσεις του στις χορογραφίες ξύλου, τον έχουν κατατάξει ως εκ των κορυφαίων superheroes της εποχής μας.

Για αυτό και τον περιμένουμε πώς και πώς στο Daredevil: Born Again.

Ένας τέτοιος τύπος, με τέτοιες εναέριες κινήσεις ενδεχομένως να ήταν ό,τι πιο κοντινό στον Master Yoda, όχι λόγω σουλουπιού αλλά για το παρκούρ και τις πολεμικές του αρετές. Γεννημένος με λίγα λόγια για να υποδυθεί τον τζεντάι.

 

 

Παρά το γεγονός ότι ο Charlie Cox ήθελε όσο τίποτα να συμμετέχει σε μια ταινία ή σειρά Star Wars, περνώντας από οντισιόν μάλιστα, παραδέχτηκε ότι ο ρόλος του Daredevil τον χαντάκωσε μην αφήνοντάς τον να είναι ο εαυτός του κατά τη διάρκεια της οντισιόν που πέρασε το 2015.

Daredevil: Αν θέλουμε κάποιον στο MCU σίγουρα είναι αυτός

Αν αναρωτιέστε για ποιο ρόλο μιλάμε, αυτός ήταν του Han Solo στην ταινία Solo: A Star Wars Story. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος τελικά κατέληξε στον Alden Ehrenreich αλλά η ταινία ήταν ίσως από τα πλέον βαρετά φιλμ που έχουμε δει ποτέ από το Star Wars franchise. Πάλι καλά δηλαδή που εμφανίστηκε ο Darth Maul κατά τη διάρκεια της ταινίας, γιατί αλλιώς δεν θα μας έδινε τίποτα να την θυμόμαστε.

 

 

Όσο για τον Alden Ehrenreich, πραγματικά ήταν ο χειρότερος διάδοχος για τον εμβληματικό ρόλο του Harrison Ford. Κρίμα που ο Charlie Cox δεν ήταν σε φόρμα και δεν πήρε τον ρόλο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved