Reboot στο reboot για το Daredevil: Born Again

Πάλι από την αρχή τα γυρίσματα. Πόσα χρόνια θα περιμένουμε ακόμα άραγε;

Η περίπτωσή του «Daredevil: Born Again» θυμίζει αρκετά το «Batgirl» του DCEU, το οποίο γυρίστηκε, είχε Brendan Frazer ως βασικό κακό και Michael Keaton ως Batman, αλλά τα νέα κεφάλια της Warner Bros. δεν ενέκριναν το αποτέλεσμα, και κάπως έτσι πετάχτηκαν 90-130 εκατομμύρια δολάρια στα σκουπίδια.

Περιμένουμε και αυτόν τον ήρωα στο Daredevil: Born Again.

Κάτι τέτοιο ακούγεται ότι ισχύει με το πολυαναμενόμενο σόου της Marvel, που θα επαναφέρει τον τιμωρό του Hell’s Kitchen ξανά στη μικρή οθόνη, μετά την επική σειρά του στο Netflix.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που τα δικαιώματα του ήρωα άλλαξαν χέρια ήταν δεδομένο ότι θα ερχόταν στο MCU. Και η αρχή έγινε με το Spider-Man: No Way Home.

 

 

Και εκεί που όλο ακούγαμε νέα για τη σεζόν που θα επανασυστήσει τον Daredevil στο κοινό -αν και ήδη πήραμε μια γεύση του στο She-Hulk- αυτή τη στιγμή το σίριαλ περνάει από χίλια κύματα.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, τα γυρίσματα για τον κύκλο 18 επεισοδίων είχαν σταματήσει εξαιτίας της απεργίας των σεναριογράφων, ωστόσο όπως αποδείχτηκε, αυτή η προσωρινή άρση έδωσε χρόνο στους υπεύθυνους να αξιολογήσουν το υλικό και να καταλήξουν ότι «δεν κάνει». Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, οι μέχρι πρότινος σεναριογράφοι, Chris Ord και Matt Corman έκαναν τη σειρά περισσότερο δραματική και λιγότερο, ως το show που θα ακολουθούσε τα βήματα της original σειράς.

Επειδή όμως δεν είναι ένα πρότζεκτ που μπορεί να θαφτεί στο συρτάρι, το Daredevil: Born Again θα γραφεί εξ ολοκλήρου από την αρχή από νέους showrunners και σεναριογράφους.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η σειρά που όλοι περιμένουμε θα αργήσει πολύ παραπάνω από όσο περιμέναμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved