Assosiated Press Ο Crow του Bill Skarsgård θυμίζει Joker του Leto και ανησυχούμε ήδη

Αυτά βλέπει ο Brandon Lee και χτυπάει το κεφάλι του.

Και όμως, το The Crow δεν είναι απλώς μια φήμη που μπορεί να εξελιχθεί σε remake, έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα και περιμένουμε πώς και πώς τον Eric Draven να επιστρέψει στη σύγχρονη εποχή. Το cult classic που γιγάντωσε -αλλά και σκότωσε- τον Brandon Lee πέρασε από χίλια κύματα, λίγο έλειψε να επιστρέψει με τον Jason Momoa στον κεντρικό ρόλο, τελικώς θα το κάνει με τον Bill Skarsgård και έχουμε ήδη υψηλές απαιτήσεις.

 

Κυκλοφόρησε η φήμη ότι θα δούμε σειρά The Crow.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, ο νέος Crow, είναι ένας emo ροκάς ο οποίος δολοφονείται άγρια μαζί με την κοπέλα του Shelly από μια συμμορία. Παρόλα αυτά, η ψυχή του Eric παγιδεύεται μέσα στο εικονικό κοράκι, και επιστρέφει από τον θάνατο για να εκδικηθεί.

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν ήδη κάποιες φωτογραφίες του goth Eric Draven από τα γυρίσματα, αλλά ήδη μας έχει προκαλέσει ερωτήματα από αυτό που είδαμε.

 

 

Όσο και αν θέλουμε να το πάρουμε με καλό μάτι, τα ντοκουμέντα θυμίζουν τον Joker του Jared Leto στο DCEU και έχουμε πολύ κακές αναμνήσεις δυστυχώς. Με τα τατουάζ να είναι παντού στο σώμα με το πιο αλήτικο και κοντοκουρεμένο αλά μοϊκάνα μαλλί, φέρνουν σε εικόνα τον μόνο άνθρωπο μέχρι σήμερα που δεν κατάφερε να παραδώσει έναν αξιοπρεπή Clown Prince of Crime.

Έχουμε μια κρυφή ελπίδα ότι τελικά θα πέσουμε έξω και ότι ο Pennywise του IT θα αποδειχτεί εξαιρετικό Κοράκι, ωστόσο, νιώθουμε και εμείς μια ανησυχία πως ο Brandon Lee θα «ξυπνήσει» σαν άλλος Eric Draven για να εκδικηθεί τον νέο σκηνοθέτη Rupert Sanders με τις φωτογραφίες 

Τι θα γινόταν αν ζούσε ακόμη ο Brandon Lee

Το remake του «The Crow» έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούνιο του 2024. Για όσους, πάντως, δεν έχουν ιδέα για τι καλτ τελειότητα μιλάμε, μπορούν να απολαύσεουν το αυθεντικό The Crow με τον Brandon Lee, παρακάτω:

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved