The Crow: Ξεχνάμε την ταινία, πάμε για σειρά

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, ο όγκος τους ωστόσο παραπέμπουν σε τηλεοπτική σειρά.

Το πονεμένο εγχείρημα ονόματι «The Crow reboot» όχι μόνο έφτασε στο σημείο να αρχίσει γυρίσματα ή να βρει πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες μετά το στραπάτσο που συνέβη με το πρότζεκτ που στήθηκε πάνω στον Jason Momoa, αλλά έφτασε σε σημείο να ολοκληρώσει τα γυρίσματά του.

Αυτά είχαν ξεκινήσει από τον Ιούνιο στην Πράγα και όπως έχει γίνει γνωστό θα έχουν ως πρωταγωνιστή τον Bill Skarsgard (It). Το Prague Reporter ωστόσο έδωσε μια διαφορετική οπτική γύρω από την ταινία που γνωρίζαμε ότι θα φέρει πίσω τον αντι-ήρωα που ενσάρκωσε στην τελευταία του ταινία το Brandon Lee και έχασε του ζωή του στα γυρίσματα από σφαίρα που ήταν κολλημένη στο όπλο που φαινομενικά τον πυροβολούσε.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Crow».

Τα γυρίσματα 10 βδομάδων έγιναν σε άπειρα σημεία της Παλιάς και Νέας Πόλης της Πράγας ενώ τα έγγραφα που έλαβαν οι Τσέχοι από την παραγωγή δεν αφορούσε ταινία αλλά τηλεοπτική παραγωγή, έξι επεισοδίων. Δεν θα μας χαλούσε πάντως αν η τελική μορφή ήταν όπως το παρακάτω fan made trailer:

 

 

Η ουσία είναι ότι το πρότζεκτ μπαίνει στην τελική του ευθεία και η προοπτική μίνι σειράς ενδεχομένως να μην είναι τόσο άσχημη, δεδομένου του ότι ο χαρακτήρας θα χτιστεί σταδιακά από την αρχή και θα αρχίσει να γιγαντώνεται επεισόδιο με το επεισόδιο. Είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να διαφοροποιηθεί από το cult έπος του Alex Proyas.

Τα ηνία της σύγχρονης εποχής του Κορακιού έχουν δοθεί στον Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman, Ghost in the Shell), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Zach Baylin (King Richard). Καθόλου άσχημα τα πράγματα. Όπως και το ότι το λευκό makeup ταιριάζει γάντι στον πρωταγωνιστή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved