Ο Τζάρεντ Λέτο θα έχει όντως νεύρα αν χάσει το ρόλο του Τζόκερ

Τον καταλαβαίνουμε και προειδοποιούμε ότι ο τύπος είναι παλαβός.

Μεταξύ μας, κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του Τζάρεντ Λέτο. Όχι σκέψου το: σου δίνουν το ρόλο του Τζόκερ για την πρώτη επανεμφάνιση του χαρακτήρα μετά την εποχή του Χιθ Λέτζερ, σε μια παραγωγή που είχε φιλοδοξίες («Suicide Squad») αλλά το αποτέλεσμα ήταν κάτω του μετρίου και όταν αρχίζουν οι συζητήσεις για spinoffs, ενώ η συμπρωταγωνίστριά σου και αιώνια καψούρα μας, Μάργκοτ Ρόμπι, έχει κλείσει το δικό της (και εσύ έχεις συμφωνήσει να βρεθείς στο πλευρό της), για το spinoff του δικού σου ήρωα μαθαίνεις από site ότι τελικά, ξέρεις, μάλλον δεν θα σε χρειαστούν.

Χμμ… ναι όχι και πολύ ωραίο. Σαν να σου λέει κάποιος: «Ωραίο το μαλλί σου Τζάρεντ, όμως ο Ντι Κάπριο έχει καλύτερο και για αυτό θα τον προτιμήσουμε».

Διότι έτσι ακριβώς έχει η κατάσταση. Η πρώτη φήμη που διέρρευσε μόλις μάθαμε ότι θα γυριστεί ταινία για τον Τζόκερ ήταν ότι οι παραγωγοί έχουν προσεγγίσει τον Ντι Κάπριο. Τέτοια φήμη ήταν αναμενόμενο να βγει καθώς παραγωγός θα είναι ο Μάρτιν Σκορσέζε.

Όλη αυτό το μπέρδεμα έχει επηρεάσει και τον Λέτο, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για ην όλη κατάσταση μάλλον έδειξε ότι έχει αποδεχθεί το μοιραίο (με εμφανή απογοήτευση ωστόσο).

jared leto j 800

«Τον λατρεύω τον Τζόκερ. Είναι ένας σπουδαίος ήρωας και είναι διασκεδαστικό να τον υποδύεσαι. Ωστόσο, όταν υπάρχει ένα τόσο μεγάλο σύμπαν ηρώων εκεί έξω και σε αυτές τις περιπτώσεις ο ρόλος δεν σου ανήκει. Έχεις την τιμή να σε εμπιστευτούν για να τον ενσαρκώσεις, όμως είναι πιθανόν να σε διαδεχθεί κάποιος άλλος αργά ή γρήγορα».

Ωστόσο, με τον τρόπο που υποδύθηκε τον Τζόκερ στο «Suicide Squad» επιχείρησε να οικειοποιηθεί τον χαρακτήρα –όχι εφαρμόζοντας κάποιο σκοτεινό σχέδιο αλλά επειδή έτσι το στυλ του.

Όπως και να έχει ο Λέτο θα εμφανιστεί τουλάχιστον σε μία ταινία ως Τζόκερ και το πιθανότερο είναι να πως κάποιος άλλος θα τον υποδυθεί στο spinoff. Επομένως, ετοιμάσου για δύο διαφορετικούς Τζόκερ. Να δούμε ποιος θα δεχθεί να σταθεί απέναντι στο «παλαβό» Λέτο.

Ωραία ατμόσφαιρά, ε;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved