Assosiated Press O Macaulay Culkin γίνεται ξανά Kevin McAlister

Το Kevin’s Revenge μπορεί να εξελιχθεί σε ευχάριστο Home Alone reunion.

Γνωρίζουμε πως υπάρχει ήδη ένα Home Alone 3, ωστόσο αυτό μοιάζει ήδη καλύτερο από το τρίκουελ του 1997. Περίπου 30 χρόνια από τότε που ο Macaulay Culkin συστήθηκε στον κόσμο ως Kevin McAlister και τα έβαζε με τους Wet Bandits, επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τα όσα πέρασε. Έστω και μέσω ενός parody trailer.

Υπάρχει πάντα και αυτό το αίσχος που γυρίσαν πρόσφατα ως Home Alone.

Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνουμε νέα παιδιά και λόγους να μένουν μόνα στο σπίτι χριστουγεννιάτικα, ούτε και για επίδοξους ληστές που θα κάνουν γκελ στον κόσμο με τις γκάφες τους. Το 2024, λοιπόν, θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο ωραίο αν το parody με τίτλο Kevin’s Revenge ήταν πραγματικό βίντεο.

 

mcalister

 

Έστω και σε μορφή τρέιλερ, ο Macaulay Culkin επιστρέφει στον πιο εικονικό του ρόλο, και ετοιμάζεται να γίνει για τρίτη φορά, αφεντικό του σπιτιού του.

Δείτε πόσα έβγαλε ο Macaulay Culkin από τους ρόλους του.

Αντίπαλοί του; Μην πάτε μακριά, τους ξέρετε. Harold 'Harry' Lyme (Joe Pesci) και Marvin 'Marv' Merchants (Daniel Stern) , ή αλλιώς oι Wet Bandits οι οποίοι αποχωρούν μετά από χρόνια από τη φυλακή αλλά η μοίρα τους το έχει να πέφτουν πάνω στον μπόμπιρα που τους κατέστρεψε. Με τη διαφορά, βέβαια, ότι πλέον είναι ολόκληρος άντρας.

 

 

Ποιος θα κερδίσει στην τρίτη τους «αντάμωση»;

Μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ, αλλά θα ήταν ωραίο να ξέραμε πώς θα κατέληγε.

Tι μας λείπει περισσότερο από τα Home Alone; Το Angels with Filthy Souls προφανώς! 

Το parody trailer Kevin’s Revenge, μάλιστα, αποδεικνύεται ακόμα πιο νοσταλγικό από όσο θα περιμέναμε καθώς πέρα από τον Kevin και τους Wet Bandits απεικονίζει ακόμα την μητέρα του Kevin και άλλα μέλη της οικογένειας McAlister, όπως τον αντιπαθητικό μεγάλο αδερφό του, Buzz.

Και να είστε σίγουροι, ότι παραμένει το ίδιο αντιπαθητικός, ακόμα και 30 χρόνια μετά. Απολαύστε.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved