O Μακόλεϊ Κάλκιν έγινε «πλουσιόπαιδο» με μόλις 2 ταινίες

Τα «Home Alone» είναι ικανά να σε μετατρέψουν σε real life, Richie Rich.

Δεν είναι ότι δεν το περιμέναμε ότι ο Μακόλεϊ Κάλκιν, γνωστός σε όλους ως Κέβιν ΜαΚάλιστερ από τις ταινίες Home Alone δεν θα είχε κάνει ένα μικρό «κομπόδεμα» από τα χρόνια που μεσουρανούσε στους κύκλους του Χόλιγουντ. Τότε που τον ξεχνούσαν οι γονείς του στο σπίτι, αναγκάζοντας κοτζάμ Τζο Πέσι να αναθεματίζει την ώρα και τη στιγμή που σκέφτηκε να τον ληστέψει, δίνοντας ταυτόχρονα την ελπίδα σε κάθε παιδί εκεί έξω ότι μπορεί να επιβιώσει, όποιος κίνδυνος και αν ελλοχεύει.

 

Τελευταία βέβαια απολαύσαμε τον αδερφό του στο Succession.

Οι δυο του ρόλοι στα Home Alone και Home Alone 2: Lost in New York ήταν που σε μικρή ηλικία τον έκαναν ίσως τον πλέον ακριβοπληρωμένο αστέρα του Χόλιγουντ γενικά, όχι μόνο ανάμεσα στα παιδιά, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, μια ιστοσελίδα που ειδικεύεται στα περιουσιακά στοιχεία των διασημοτήτων. Και αν στην πρώτη ταινία έβαλε στον «κουμπαρά» μόλις 100 χιλιάδες δολάρια, στο σίκουελ πήρε «δωράκι» αξίας 4.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Θα έλεγε κανείς ότι ο μικρός τότε Μακόλεϊ Κάλκιν ήταν ο αυθεντικός Richie Rich έχοντας παίξει σε τόσες ακόμα ταινίες που με την αμοιβή τους θα εξασφάλιζε την υπόλοιπη ζωή του.

Μια ματιά στους μισθούς που πήρε από άλλες ταινίες μέχρι και το 1994.

 

 

Και προφανώς ποιος καταλληλότερος να υποδυθεί τον Richie Rich από το real life, πλουσιόπαιδο; Ο Μακόλεϊ Κάλκιν, φοράει τα πλουσιοπάροχα ρούχα και συνήθειες του πιο πλούσιου παιδιού στον κόσμο, αποκτά τον σκύλο που λέγεται «Δολάριος» και σήμερα μνημονεύεται για την ερμηνεία του. Και τσεπώνει και επιταγή 8 εκατομμυρίων δολαρίων για την συμμετοχή του στην ταινία.

 

 

Σήμερα, μπορεί να μην θυμίζει στο ελάχιστο τη λάμψη που είχε ως παιδί, να έχει κάνει κάποιες προσπάθειες επιστροφής οι οποίες έπεσαν στο κενό, αλλά η κατάρα του Κέβιν ΜαΚάλιστερ του έδωσε και μια μεγάλη κληρονομιά. Αυτή του αυθεντικού Richie Rich αλλά και του κατόχου ενός δικού του αστεριού στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ.

Κάποιοι ασέβαστοι γύρισαν remake του Home Alone.

Του παιδιού δηλαδή που θα μπορούσε, θεωρητικά, να μην ξαναδουλέψει στη ζωή του. Έχοντας πλέον στο λογαριασμό του γύρω στα 18 εκατομμύρια δολάρια τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν βγει από την επιτυχία του στα 90’s, θα τον αδικούσε κανείς;

 

Πλέον, όντας πατέρας δύο παιδιών (Ντακότα και Κάρσον) και αρραβωνιασμένος (Μπρέντα Σονγκ), πού να μείνει Μόνος στο Σπίτι τα Χριστούγεννα; 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved