Ο Chris Hemsworth θα επιστρέψει ως Thor μόνο υπό έναν όρο

Ποια είναι η «απαίτησή» του ώστε να ενωθεί ξανά με το θεϊκό σφυρί του;

Η μοίρα του Chris Hemsworth είναι αρκετά διφορούμενη αυτήν την περίοδο. Προφανώς θέλουμε να επιστρέψει ο Thor αλλά αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό περιοδικό AccionCine, ο Αυστραλός star αποκάλυψε το τι είναι αυτό που θα τον πείσει να φορέσει για 5η φορά την κόκκινη κάπα του Thor. «Δεν έχω ιδέα. Το έχω ξαναπεί, όλα εξαρτώνται από το είδος της ιστορίας. Πρέπει να είναι κάτι μοναδικό. Αυτό που δεν θέλω είναι να κάνω τα ίδια με τον χαρακτήρα μέχρι το τέλος, μέχρι να υπάρχει ένα αίσθημα εξάντλησης στο κοινό. Αλλά αν υπάρχει ενθουσιασμός γι’ αυτό, είμαι πάντα πρόθυμος να επιστρέψω. Αν υπάρχει μια νέα ιστορία, πρέπει να είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάτι συναρπαστικό να ειπωθεί, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Πρέπει να περιμένετε για να βρεθεί».

 

 

Ο Cris θέλει κάτι το διαφορετικό. Κάτι που να μην κουράσει το κοινό και να ξεφεύγει λίγο από τις κωμικές εκδοχές του Thor στις ταινίες “Thor: Ragnarok” και “Thor: Αγάπη και Κεραυνός”, που η αλήθεια είναι δεν πολυέπεισαν. «Χρειάζεται μια δραστική αλλαγή. Μια ριζική διαφορετική εκδοχή στον τόνο, στα πάντα. Μόνο για τη δική μου λογική. Ο Thor έχασε το μυαλό του και πρέπει να το καταλάβει τώρα», ανέφερε γελώντας.

 

 

Ο Hemsworth αποκάλυψε στα τέλη του 2022 πως θα αποχωρούσε από την υποκριτική αφού ανακάλυψε ότι κινδυνεύει να πάθει Αλτσχάιμερ. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Vanity Fair, ο Hemsworth εξήγησε ότι υποβλήθηκε σε ένα τεστ που έδειξε ότι είχε δύο αντίγραφα του γονιδίου APOE4 που συνδέονται με την ασθένεια και αυξάνουν τις πιθανότητες για τη νόσο. Ο 39χρονος πρόσθεσε ότι η σοκαριστική ανακάλυψη υγείας τον έκανε να θέλει να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του: «Πραγματικά μου προκάλεσε κάτι να θέλω να πάρω λίγο χρόνο», σχολίασε χαρακτηριστικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved