Με αυτό το app θα προπονηθείς ακριβώς όπως ο Chris Hemsworth

Με συμβουλές και ασκήσεις από τον personal trainer του ηθοποιού, το Centr θα σε βάλει στον σωστό δρόμο.

Οι εντυπωσιακές μεταλλάξεις στα σώματα των ηθοποιών όταν καλούνται να υποδυθούν κάποιον υπερήρωα δεν είναι σπάνιες. Σπάνιο είναι να βρεις κάποιον από τους τρόπους που το έχουν πετύχει και να είναι κάπως εφικτό να τον ακολουθήσει κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος. Οι περισσότερες από αυτές τις μεταμορφώσεις είναι απάνθρωπες καθώς γίνονται σε ελάχιστο χρόνο για τις ανάγκες των γυρισμάτων και είναι σχεδόν μια πλήρης εργασία. Εξοντωτική άσκηση πολλών ωρών κάθε μέρα και δίαιτα που θα έκανε ακόμα και στομάχι σπουργιτιού να γουργουρίζει από την πείνα.

 

 

Ο Chris Hemsworth ακολουθεί μια άλλη οδό, πιο προσιτή και ανθρώπινη και εδώ βρίσκεται το ενδιαφέρον των περισσότερων από εμάς. Αντί για μαρουλόφυλλα, τρώει κανονικό φαγητό και δεν είναι όλη του η ζωή το γυμναστήριο. Η ιδέα του να μοιραστεί τη γνώση του με το ευρύτερο κοινό δεν είναι καινούργια και το app Centr τρέχει από το 2019. ‘Ομως κάτι έχει αλλάξει σε αυτό.

 

 

Μέχρι τώρα ο Centr σου έδινε τη δυνατότητα για ένα πρόγραμμα που σαν του Chris Hemsworth, ενώ τώρα θα μπορείς να ακολουθήσεις το ίδιο το προγραμμα που τον μετέτρεψε σε Thor. Πλέον το Centr επιστρατεύει τους Luke Zocchi και Bobby Holland, personal trainer και κασκαντέρ αντίστοιχα του Chris Hemsworth. Σύμφωνα με τον Zocchi αυτός ήταν και ο αρχικός σκοπός της εφαρμογής όταν ξεκίνησαν να τη φτιάχνουν, όμως ήταν κάτι που ήθελε σχεδιασμό.

 

 

Δεν πρόκειται για κάποιο εύκολο και γρήγορο πρόγραμμα, αλλά για μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα προσαρμοσμένη στα μέτρα του κάθε χρήστη. Είναι μια μακρόχρονη και κοπιαστική διαδικασία χωρισμένη σε διάφορα στάδια διάρκειας 10 εβδομάδων. 

Σε μια ξεχωριστή λειτουργία θα δοθεί έμφαση στη διατροφή που θα σε κάνει Thor γιατί ο Hemsworth μόνο λιτοδίαιτος δεν ήταν για να αποκτήσει αυτόν τον όγκο. Μαζί με τις ειδικές ασκήσεις σε βάρη και ασκήσεις δαπέδου, το Centr δεσμεύεται να σε κάνει κτήνος. Στις διαφορές που έχουν φέρει οι Zocchi και Holland συμπεριλαμβάνονται και τεχνικές «σοκ» για διάφορες μυικές ομάδες, αλλά και τρόποι αύξησης της μυικής μάζας ακόμα και στην αποθεραπεία και την ξεκούραση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved