Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα καπέλο από την ταινία «Thor: Love and Thunder» των Marvel Studios

Αν υπάρχει ένας λόγος που το καλοκαίρι έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου, αυτός είναι πως οι after work συναντήσεις με τους κολλητούς σου, είναι πολύ πιο τακτικές από ότι τον υπόλοιπο χρόνο. Ακριβώς επειδή κανένας σας δεν μπορεί και δεν θέλει να επιστρέψει στο σπίτι μετά το 8ωρο, συχνά αναζητάτε διασκεδαστικές αφορμές για να σεργιανίσετε παρέα στα στενά της πόλης. Και μία από αυτές τις αφορμές είναι ο κινηματογράφος, αφού ξέρετε καλά πως στη σκοτεινή αίθουσα ενός σινεμά, στην «παραμυθένια» ταράτσα ή αυλή ενός θερινού, έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε μία συγκλονιστική εμπειρία θέασης, με συνοδοιπόρους τους αγαπημένους σας υπερήρωες.

Φυσικά, μέσα σε αυτούς τους υπερήρωες ανήκει και ο Thor, ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες από το σύμπαν της Marvel, ένας άτρωτος ήρωας που ενσαρκώνεται από τον ταλαντούχο ηθοποιό Chris Hemsworth, ο οποίος έχει χαρίσει στο κοινό συναρπαστικές, συγκινητικές και πολύ δυνατές κινηματογραφικές στιγμές. Και επειδή ο αγαπημένος ήρωας επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη, μέσα από την νέα ταινία «Thor: Love and Thunder», η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από τη Feelgood Entertainment στις 7 Ιουλίου, σου δίνουμε τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα συλλεκτικό καπέλο με τον αγαπημένο υπερήρωα των Marvel Studios, λαμβάνοντας συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό που «τρέχει» στον λογαριασμό του Ratpack.gr στο Instagram.

 

Picture2

 

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 6 Ιουλίου έως και τις 10 Ιουλίου, ενώ για να δηλώσεις συμμετοχή θα χρειαστεί να κάνεις follow τον λογαριασμό του Ratpack.gr στο Instagram και τον λογαριασμό της Feelgood Entertainment στο Instagram, καθώς και να κάνεις mention δύο φίλους σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ ένας από τους πέντε νικητές που θα κερδίσουν ένα συλλεκτικό καπέλο με τον αγαπημένο ήρωας της Marvel.

 

Picture3

 

Λίγα λόγια για την ταινία

Μία νέα περιπέτεια έρχεται να ταράξει το πρωτόγνωρο ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης του Τhor, εξαιτίας της απρόσμενης εμφάνισης του Gorr, δηλαδή του Θεού Σφαγέα που υποδύεται ο Christian Bale και ο οποίος θέλει να αφανίσει του θεούς. Για να μπορέσει να τον αντιμετωπίσει, ο Thor θα ζητήσει τη βοήθεια της Valkyrie (Tessa Thompson), του Korg (Taika Waititi), καθώς και της πρώην του, Jane Foster, την οποία υποδύεται η Natalie Portman. Μέσα από αυτή τη κοσμική περιπέτεια που ξεπερνά κάθε φαντασία, ο Thor θα αναμετρηθεί με το κακό, ενώ θα ανακαλύψει πως η Jane μπορεί να χειριστεί το μαγικό του σφυρί, Mjolnir, εξίσου καλά με τον ίδιο. Στο trailer που ακολουθεί, μπορείς να πάρεις μία μικρή γεύση από την ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσεις στις αίθουσες από τη Feelgood Entertainment στις 7 Ιουλίου.

 

 

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved