Associated Press O Jason Sudeikis μάλλον δεν πληρώνει στην ώρα του το child support, είναι όμως αλήθεια;

Λένε οι κακές γλώσσες, μήπως όμως πρέπει να ακούσουμε και την άλλη πλευρά;

Ο αγώνας για την επιμέλεια του Jason Sudeikis και της Olivia Wilde για τα δύο παιδιά τους, την Νταίζη και τον Ότις, ήταν πολύ άσχημη αμέσως μετά τον χωρισμό. Η άσχημη κατάσταση όμως συνεχίζεται και τώρα με μια νομική κατάθεση που ισχυρίζεται ότι ο Sudeikis απέτυχε να παράσχει επαρκή οικονομική υποστήριξη στα παιδιά του. Τι λέει όμως η άλλη πλευρά; Είναι όντως έτσι τα πράγματα;

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ, η Wilde ισχυρίζεται ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της «δεν μου πληρώνει επίδομα τέκνων, παρά τα αιτήματά μου μέσω του δικηγόρου ότι συμφωνούμε για ένα προσωρινό ποσό στήριξης για να αποφευχθούν περαιτέρω δικαστικές διαφορές σε αυτό το θέμα». Η δήλωση συνεχίζει, «Ενώ ο Jason και εγώ μοιράζαμε ορισμένα έξοδα για τα παιδιά, όπως τα δίδακτρα του σχολείου τους, τώρα εγώ αναλαμβάνω το 100% των εξόδων της φροντίδας των παιδιών όταν είναι μαζί μου, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, τα έξοδα διατροφής, ένδυσης, παιδικής μέριμνας, εξωσχολικών δραστηριοτήτων και μεταφοράς».

 

 
 

Αλλά το στρατόπεδο του Sudeikis λέει ότι πρόκειται για παραποίηση των γεγονότων. «Η Olivia και ο Jason μοιράστηκαν το κόστος εξίσου και δίκαια σε όλη τη σχέση τους, συμπεριλαμβανομένων ό,τι αφορά τα παιδιά», είπε μια ανώνυμη πηγή στο People. «Ο Sudeikis ανέλαβε να κινήσει τη διαδικασία εξαρχής για να διασφαλίσει ότι τα παιδιά θα φροντίζονται σωστά και από τους δύο γονείς με βάση το δικαστήριο που αποφασίζει τι είναι δίκαιο οικονομικά στο μέλλον».

Ted Lasso: Θα φορούσες την εμφάνιση της AFC Richmond;

 
 

Μιλώντας για νομικές διαδικασίες, η Wilde ζητά επίσης από τον Sudeikis να βοηθήσει στην κάλυψη των αμοιβών δικηγόρου και λογιστή της, «όχι μόνο επειδή είναι σε πολύ ανώτερη θέση από εμένα οικονομικά, αλλά επειδή η συντριπτική πλειονότητα των αμοιβών που έχω επιβαρυνθεί οφείλονται σε εξωφρενική, περιττή και επιθετική συμπεριφορά του Sudeikis και του συμβούλου του».

Εμείς κρατάμε ουδέτερη στάση μιας και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι τελικά ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Σίγουρα δεν μπορούμε να φανταστούμε τον Ted Lasso να μην πληρώνει child support.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved