O Walter White έχει μερικές βασικές συμβουλές για την καριέρα σου

Ναι, εκτός από crystal meth, ξέρει κι από επιχειρηματικότητα. 

Πείτε ό,τι θέλετε για τον πρωταγωνιστή του Breaking Bad, Walter White — και υπάρχουν πολλά να πείτε σίγουρα, κάποια είναι καλά και κάποια ίσως να μην είναι τόσο καλά. Είναι ένας αδίστακτος, sociopath άρχοντας των ύπουλων πρακτικών, του οποίου η αναζήτηση για εξουσία έχει προκαλέσει το θάνατο και την καταστροφή πολύ κόσμου. Πέρα όμως από την κακία και το έγκλημα ο White είναι κι ένας πραγματικά δεινός επιχειρηματίας.

 

 
 

Μπορούμε όμως άραγε να πάρουμε συμβουλές και μαθήματα από τις περίεργες πρακτικές του, μπορεί να σκεφτείς, ναι, αν απομονώσουμε μόνο το επιχειρηματικό του πνεύμα, όχι απλά μπορούμε να πάρουμε μαθήματα, αλλά τελικά είμαστε σε θέση να καταλάβουμε πόσο μεγάλος businessman είναι τελικά αυτός ο τύπος.

 

 
 

Ο Walter White σου δείχνει πώς να βάζεις το μαχαίρι στο κόκκαλο

Ναι, ο Walter White μπορεί να μην είναι το καλύτερο παιδί εκεί έξω, μπορεί να έγινε γνωστός επειδή έφτιαχνε το καλύτερο crystal meth στον κόσμο, και στην αρχή μπορεί να σου φαινόταν ελαφρώς φλώρος, στη συνέχεια όμως εξελίχθηκε στον πιο αδυσώπητο έμπορο ναρκωτικών που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα.

Την ίδια στιγμή όμως αν κάποιος αναλύσει τις πρακτικές του θα καταλάβει πως είναι κι ένας πολύ έξυπνος έμπορος ο οποίος έχει κάπως ένα γνήσιο σύστημα επιλογών το οποίο τελικά τον κάνει να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του. Αυτό το σύστημα εμείς θα αναλύσουμε εδώ και θα προσπαθήσουμε να το προσαρμόσουμε στις δικές μας επιχειρηματικές ανάγκες.

 

 
 

Τώρα μπορείς να ζήσεις σαν γνήσιος Walter White

Τι μας έμαθε όμως αυτός ο τύπος; Ο Walter White μας έδειξε πως όταν είσαι στην κορυφή του οποιουδήποτε παιχνιδιού χρειάζεται συχνά να είσαι σκληρός σαν ατσάλι και άκαρδος σαν βράχος που πέφτει πάνω σε μαλακά κεφαλάκια. To βασικό κλειδί στο επάγγελμα του ήταν να προκαλεί φόβο στους άλλους και το έκανε καλά.

Πάμε να δούμε όμως τι μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε την κοσμοθεωρία του Walter White στις δικές μας επιχειρήσεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved