Τώρα μπορείς να ζήσεις σαν γνήσιος Walter White

Ή μήπως καλύτερα προτιμάτε το Heisenberg;

Είστε φανατικός του Breaking Bad; Απλώς και μόνο η θέαση του trailer της ταινίας που ετοιμάζει το Netflix σας έκανε να ανατριχιάσετε; Ήρθε η ώρα να ζήσετε το δικό σας μύθο, στο Albuquerque των ΗΠΑ ως ένας γνήσιος Walter White.

Και εξηγούμαστε. Μέσω της Airbnb είναι πλέον διαθέσιμο στο κοινό το σπίτι από την 5η σεζόν της δημοφιλούς σειρά. Και παρέχει τα πάντα. Τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια, τρία άνετα μπάνια και φυσικά την αίσθηση πως βαδίζεις στα βήματα του μυθικού Heisenberg.

Το σπίτι χρησιμοποιήθηκε από τον Walter White και τη γυναίκα του Skyler ως κάλυψη για τις «χημείες» του βαρόνου των ναρκωτικών, με τη δικαιολογία πως υπήρχε στο χώρο υπηρεσία ελέγχου εντόμων (Vamanos! για τους γνώστες), ενώ οι χώροι του οικήματος είναι διακοσμημένοι κατάλληλα, για να υπάρχει η σωστή ατμόσφαιρα από τη σειρά.

Η βραδιά κοστίζει 259 δολάρια, ενώ η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το σπίτι, προσφέρεται για βόλτες και περιπάτους καθώς βρίσκεται στο βορειοδυτικό Albuquerque και υπάρχουν πολλά καταστήματα και άλλες παροχές 10-15 λεπτά μακριά.

breaking bad

Παράλληλα, απολαμβάνεις μια μοναδική θέα των Sandia Mountains, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του Airbnb: «Κάποια πρωινά μπορείτε να δείτε αερόστατα, τα οποία αποτελούν βασικό στοιχείο του πολιτισμού του Albuquerque».

Και όλα αυτά, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας του Netflix El Camino: A Breaking Bad Movie, στις 11 Οκτωβρίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved