Associated Press O Charlie Sheen πιστεύει πως υπάρχει στ' αλήθεια το τέρας του Loch Ness

Μάλιστα κάποτε μπήκε στην διαδικασία να το ψάξει ο ίδιος αλλά κάτι δεν του πήγε καλά.

Το θρυλικό θαλάσσιο ερπετό, που σύμφωνα με τον μύθο ζει στη λίμνη Νες της βόρειας Σκωτίας, αποτελεί αντικείμενο μελέτης κι έρευνας χρόνια τώρα. Αναφορές για την ύπαρξή του χρονολογούνται από τον 6ο περίπου αιώνα μ.Χ., όταν σύμφωνα με τον θρύλο ο Άγιος Κολούμπα έσωσε με θαυματουργικό τρόπο τη ζωή ενός ανθρώπου από αυτό. Υπάρχει όμως όντως; Και γιατί κάποιοι πιστεύουν πως είναι αληθινό ενώ οι επιστήμονες το αποκλείουν; Ακόμη και οι celebrities μοιάζει να το πιστεύουν κι ένας από αυτούς είναι και ο Charlie Sheen.

 

 
 

O Charlie Sheen ετοιμάζεται για βαρύ πρόστιμο με πολλά μηδενικά στην εφορία

Στις πρώτες σύγχρονες αναφορές ανήκει μια ανώνυμη επιστολή στην εφημερίδα Inverness Courier το 1932, σύμφωνα με την οποία ένα ζευγάρι είχε παρατηρήσει στη λίμνη το παράξενο αυτό πλάσμα. Αργότερα αποδείχθηκε πως η περιγραφή ήταν κάπως υπερβολική. Ο Charlie Sheen έχει εκφράσει την πεποίθηση ότι το τέρας του Λοχ Νες υπάρχει και δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό βοηθά ή ξενερώνει κάπως τους φανς του εκεί έξω. Σίγουρα είναι αστείο που ο διάσημος σταρ πιστεύει στο τέρας κι εδώ σηκώνει ανάλυση μιας και μάθαμε πως όχι απλά πιστεύει αλλά έχει μπει στη διαδικασία να το ψάξει κιόλας.

Είναι αυτό το τέρας του Λοχ Νες; Οι φωτογραφίες που έγιναν viral

Ο Charlie Sheen ήταν τόσο σίγουρος για την ύπαρξη του τέρατος που κάποτε ταξίδεψε στα Χάιλαντς για να προσπαθήσει να το κυνηγήσει. Αν και υπήρξαν πολλές απόψεις όλα αυτά τα χρόνια, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να δει αν θα μπορούσε να εντοπίσει το τέρας με τον μακρύ λαιμό - και το έκανε με τον true way του Charlie Sheen.Το αστέρι του Two and a Half Men ταξίδεψε στη Σκωτία το 2013 με τους φίλους του, Todd Zeile και Brian Peck.

 

 
 

To σχέδιο ήταν να περάσουν ένα βράδυ σε ένα μικρό σκάφος έξω στο Λοχ Νες, κοντά στο Ινβερνές, με τον «εξοπλισμό» τους - ένα μεγάλο γάντζο και ένα μπουκάλι ουίσκι.

Ο Willie Cameron - ο οποίος είναι ηγετική φυσιογνωμία στον τουρισμό του Λοχ Νες - επιστρατεύτηκε για να βοηθήσει την τριάδα στην αποστολή τους. Μια μέρα ενώ o Cameron πήγαινε για την καθιερωμένη του ξενάγηση στη λίμνη, έλαβε μια κλήση από έναν Αμερικανό που του ζήτησε να συναρμολογήσει «ένα παλιό ξύλινο σκάφος κωπηλασίας, ένα παραδοσιακό φωτιστικό Tilley, ένα γάντζο για βάρκα, μια χοντρή αλυσίδα... και ένα μπούτι αρνιού». Και ναι, αυτός ο Αμερικανός ήταν ο Charlie Sheen.

Ο Willie είπε στην Daily Record: «Δεν ήξερα ότι ήταν ο Sheen μέχρι την ημέρα πριν φτάσει».

 

resize

 

Όταν όλα μπήκαν στη θέση τους, ο 57χρονος ηθοποιός αποκάλυψε τα νέα για τα σχέδιά του στο Twitter, μοιράζοντας μια φωτογραφία του με μεταλλικό κράνος και του φίλου του Peck, ο οποίος φαίνεται μάλλον μπερδεμένος. Μαζί με το στιγμιότυπο, έγραψε: "Το MIT ενέκρινε στους αρχαιολόγους Pekk & Sheen εξοπλισμό μάχης για την αποψινή εξόρμηση στο Λοχ Νες."

Εκατοντάδες άνθρωποι σχολίασαν το tweet, με πολλούς να υποστηρίζουν το εγχείρημά του - και ναι, υπήρχαν πολλά σχόλια. Τελικά τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε ποτέ μιας και ο καιρός εκείνη τη βραδιά ήταν τόσο χάλια που αναγκάστηκαν να μείνουν κλεισμένοι στο ξενοδοχείο. Οπότε μάλλον η επιχείρηση Λοχ Νες απέτυχε για τον διάσημο Charlie Sheen και τους φίλους του.

Η αλήθεια είναι όμως πως ποτέ δεν θα μάθουμε γιατί χρειάστηκαν να έχουν μαζί τους ένα ολόκληρο μπούτι αρνιού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved