Είναι επίσημο: Ο Charlie Cox επιστρέφει στον ρόλο του Daredevil

H επιβεβαίωση ήρθε από το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige.

Ακόμα δεν έχει κοπάσει η τρέλα με το νέο Spider-Man και τις περιουσίες που παίζονται για ένα εισιτήριο και η Marvel δεν εμφανίζει σημάδια επανάπαυσης. Το νέο κεφάλαιο του MCU θα περιλαμβάνει πλήρη αντεπίθεση με νέο Daredevil. Μάλιστα πίσω από τη μάσκα θα είναι ένας παλιός γνώριμος.

 

 

Αρχικά υπήρξε μια φήμη ότι ο Daredevil θα έκανε μια μικρή εμφάνιση στο Spider-Man: No Way Home, τουλάχιστον υπήρχε μια μικρή υπόνοια στο πρώτο trailer, έστω και χωρίς μάσκα, με πολιτικά ρούχα. Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της προώθησης του νέου Spider-Man, το θέμα θίχτηκε και πάλι και ο ισχυρός άντρας της Marvel δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

 

 

Απαντώντας στο CinemaBlend, εξήγησε πώς αν ποτέ επιστρέψει ο Daredevil, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον υποδυθεί o Charlie Cox. Μπορεί να μην είπε ευθέως ότι ετοιμάζουν ένα νέο Daredevil, αλλά όλοι κατάλαβαν πως είναι μια σχεδόν ειλημμένη απόφαση, γι’αυτό και η αποκάλυψη για την επιστροφή του Βρετανού ηθοποιού.

Σε παλιότερες δηλώσεις του Charlie Cox όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο σύμπαν της Marvel, απάντησε ότι θα φορούσε και πάλι με πολύ μεγάλη χαρά τη μάσκα του Daredevil, αρκεί να υπήρχε ένας ουσιαστικός λόγος και κάτι special στα σκαριά, όπως είπε πολύ χαρακτηριστικά.

 

 

Σε ένα event του βρετανικού MCM Comic Con o καλά ενημερωμένος David Hayter, ο οποίος έχει δουλέψει για τους X-Men και Watchmen, αποκάλυψε πως οι διεργασίες για την επιστροφή του Daredevil είναι κάτι παραπάνω από προχωρημένες, αλλά μένουν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Τώρα που έχουμε ήδη έτοιμη την επιστροφή του Daredevil, το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε την πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home για να δούμε αν όντως θα κάνει κι εκεί την εμφάνισή του σαν ένα mini prequel της δικής του ταινίας. 

 

    



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved