O Charlie Sheen ετοιμάζεται για βαρύ πρόστιμο με πολλά μηδενικά στην εφορία

Αυτό δεν είναι πρόστιμο, αυτό λέγεται νέμεση. Όχι ότι δεν το έχει βάλει το χεράκι του βέβαια ο Charlie Harper της καρδιάς μας.

Η φορολογική κρίση του Charlie Sheen φαίνεται να έχει τελειώσει αλλά σίγουρα τα πράγματα είναι ακόμη δύσκολα. Σαφώς τα χρόνια του Two and a Half Men πέρασαν και δύσκολα θα γυρίσουν, αλλά αυτή τη στιγμή ίσως έχει να ασχοληθεί με πιο σημαντικά πράγματα, περισσότερο και από την καριέρα και τη φήμη του.

Για τον Matthew Perry ένας κόσμος δίχως χιούμορ δεν είχε κανένα νόημα

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS) προσπαθεί να εισπράξει τα ποσά που οφείλονται στις επιστροφές του κ. Sheen για το 2015, το 2017 και το 2018. με λίγα λόγια είναι να μην σε κυνηγάει η αμερικάνικη εφορία, αν σε πιάσει την έχεις κάτσει για τα καλά. Κάτι τέτοιο έπαθε και ο Sheen.

 

 
 

Πολλοί άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι η αποτυχία πληρωμής του οφειλόμενου υπολοίπου στην αμερικάνικη εφορία έχει ως αποτέλεσμα 87.000 πράκτορες να είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν θανατηφόρα βία για να σας χτυπήσουν την πόρτα, αλλά στην πραγματικότητα δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο ακριβώς.

 

 
 

Υπάρχουν πολλές διαδικασίες και οι μόνοι υπάλληλοι της IRS που έχουν όπλα είναι μερικές χιλιάδες πράκτορες στο Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών, κάτι σαν το αμερικάνικο ΣΔΟΕ ένα πράμα. Σίγουρα όμως πλέον υπάρχουν διακανονισμοί που μπορεί κανείς να κάνει με την εφορία. Κάτι τέτοιο έκανε και ο Charlie Sheen μιας και χρωστούσε πολλά παραπάνω από 4 μύρια.

Του κάνανε κάπως τη χάρη δηλαδή του ηθοποιού και δεν πλήρωσε παραπάνω. Κάτι είναι κι αυτό μέσα στην ατυχία του. Σκέψου πόσα χρωστούσε αν η καλύτερη προσφορά είναι 4 εκατομμύρια. Δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε καν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved