O Daredevil του Charlie Cox θα επιστρέψει με θόρυβο και reboot

Ξεχνάμε την 4η σεζόν μετά το Netflix αλλά μια ολοκαίνουργια ιστορία με απαρχή το Disney+.

Ο Daredevil επιστρέφει αλλά όχι όπως τον περιμέναμε ακριβώς. Μπορεί να μην υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση αλλά μια πληροφορία του Production Weekly ουσιαστικά επιβεβαιώνει την ύπαρξη μιας νέας σειράς του Daredevil και τις επικείμενης επιστροφής του.

Όχι δε θα υπάρξει 4η σεζόν και έτσι μια συνέχεια της ιστορίας από εκεί που την αφήσαμε στο Netflix, όπως όλα δείχνουν αλλά μια reboot σειρά του Daredevil για λογαριασμό φυσικά του Disney+.

Εμείς πάντως περιμέναμε με ανυπομονησία να τον δούμε στο MCU 

Αξίζει να σημειωθεί πως το Daredevil όπως και τα Iron Fist, Luke Cage, Jessica Jones, The Punisher και το The Defenders κόπηκαν ξαφνικά όταν η Disney και το Netflix συγκρούστηκαν για τα δικαιώματα  τους με την ανακοίνωση του Disney+. Το Daredevil και το The Punisher είχαν τόσους πολλούς fans που έχουν δημιουργηθεί πολλές διαδικτυακές πιέσεις για να συνεχιστούν, με την Marvel να διατηρούσε σιγή ιχθύος μέχρι τώρα.

 

 
 

Το έγγραφο του Production Weekly αποκαλύπτει τις επερχόμενες παραγωγές που θα γυριστούν στο Χόλιγουντ ή βρίσκονται στα σκαριά. Την προσοχή όλων τράβηξε το "Daredevil Reboot Series" με παραγωγό τον Kevin Feige της Marvel Studios και τον Chris Gray.

Ακόμα και αν αυτό δεν είναι αρκετό, ήρθε πρόσφατα επίσημη επιβεβαίωση από τον Kevin Feige, πρόεδρο του MCU, ο οποίος σε μία πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε: “Αν βλέπατε τον Daredevil σε μελλοντικά project ο Charlie Cox, θα ήταν ο ηθοποιός που θα έπαιζε τον Daredevil. Για το που θα τον δούμε, πως και πότε θα πρέπει να περιμένουμε”.

Κάπως έτσι μαθαίνουμε από μια έμμεσα επίσημη πηγή ότι ο Charlie Cox θα επιστρέψει λιγάκι διαφορετικός στο Disney Plus για χάρη του MCU, κάτι για το οποίο είχε αφήσει να εννοηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του.

 

 
 

Προφανώς μετά το Spider-Man: No Way Home και την παρθενική εμφάνιση του Matt Murdock στο MCU, θα βλέπουμε πολύ συχνά τον Charlie Cox στα μελλοντικά Daredevil ή MCU projects.

Για το εάν θα επιστρέψει και το παλιό cast των Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson) και Elodie Young (Elektra) -εκτός του δεδομένου Kingpin του Vincent D'Onofrio μένει να φανεί.

Η νέα σειρά του Daredevil θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved