Associated Press Είμαστε έτοιμοι για το Machete Kills In Space;

Ο Danny Trejo ακονίζει τις ματσέτες του και ετοιμάζεται να κόψει και το άλλο χέρι του Darth Vader 

Μετά από έντονη ζήτηση του κοινού όλα αυτά τα χρόνια, ο Robert Rodriguez αναφέρθηκε στην πιθανότητα μιας ταινίας Machete in Space. Τον υποδύεται ο Danny Trejo, ο χαρακτήρας του Machete που έκανε το ντεμπούτο του στο franchise Spy Kids και πρωταγωνίστησε σε ένα ψεύτικο τρέιλερ στο διπλό μεγάλου μήκους του Rodriguez και του Quentin Tarantino το 2007.

 

 

Λόγω της ζήτησης των θαυμαστών, ο Rodriguez επέκτεινε το ψεύτικο τρέιλερ σε μια πραγματική ταινία, το Machete, το οποίο κυκλοφόρησε το 2010 και ακολούθησε ένα σίκουελ, το Machete Kills, το 2013. Αυτό περιελάμβανε ένα άλλο ψεύτικο τρέιλερ για το Machete Kills Again... In Space, το οποίο το κοινό θέλει επίσης να δει να επεκτείνεται σε μια ταινία μεγάλου μήκους.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Deadline o Rodriguez είπε συγκεκριμένα:

“Τόσα χρόνια προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τους φανς του Machete με διάφορα μικρά trailer. Τώρα ίσως έχει έρθει η ώρα να κάνουμε άλλη μία μεγάλη ταινία με τον ήρωα, αλλά αυτή τη φορά στο διάστημα”.

 

 
 

Το Machete Kills ήταν μία εμπορική επιτυχία αλλά όμως κράτησε δυνατά τα ηνία της cult κινηματογραφίας. Γι' αυτό ο Rodriguez μοιάζει περήφανος αλλά όμως απ' ότι φαίνεται οι φανς θέλουν κι άλλο και μάλλον αυτό θα είναι το Machete In Space. Τώρα ο σκηνοθέτης βρίσκεται σε διαδικασία να προμοτάρει τη νέα του ταινία με τίτλο Hypnotic στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ben Affleck.

Μην ξεχνάμε πως ο Danny Trejo έχει την τάση να πρωταγωνιστεί σε καλτ παραγωγές, εκτός από το Machete, έχει παίξει σε πολλά b movies όπως είναι και το τρομερό Bullets Of Justice. Τώρα αν τελικά θα δούμε τον Machete Και πάλι στις οθόνες μας αυτό θα το δείξει το μέλλον και η τύχη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved