Στη ντροπιαστική είδηση της ημέρας, γυναίκα έκανε ακραίο bullying στον «Ντόντο»

Ντράπηκε και η ντροπή με την αντίδραση της συγκεκριμένης «κυρίας» στον Λευτέρη Κακογιαννάκη.

Ντράπηκε και η ντροπή. Αυτό το κλισέ σχόλιο είναι το μόνο που μπορεί να γραφτεί για την υπόθεση ρατσισμού και μπούλινγκ που δέχτηκε ο Λευτέρης Κακογιαννάκης. Ο νεαρός που έγινε γνωστός μέσω της συμμετοχής του ως «Ντόντο» στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Κομάντα και Δράκοι», έπεσε θύμα μίας ανεκδιήγητης και απάνθρωπης επίθεσης στο βιβλιοπωλείο που εργάζεται. Η ιστορία έλαβε χώρα στα Χανιά της Κρήτης. Εκεί μία γυναίκα επισκέφτηκε το βιβλιοπωλείο και ξεκίνησε μία επίθεση στον νεαρό. «Άτομα σαν εσένα δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ», φέρεται να του είπε ζητώντας επίμονα να δει τον ιδιοκτήτη.

 

 

Την υπόθεση έκανε γνωστή η αδερφή του Λευτέρη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook. «Γράφω αυτό το κείμενο για να το δεις εσύ που φέρθηκες σαν σκουπίδι στον αδελφό μου και επειδή είπες ότι δεν φοβάσαι ακόμα και στο ζάρπα να σε βάλουν γιατί έχεις δίκιο! Αρχικά, να πω ότι ο αδελφός μου είναι ΑΜΕΑ και δουλεύει μέσω ενός προγράμματος του ΟΑΕΔ, μερικές ώρες σε ένα βιβλιοπωλείο. Είναι πολύ έξυπνο και δραστήριο παιδί και οι περισσότεροι ήδη τον γνωρίζετε. Πήγε λοιπόν η εν λόγω κυρία (ο Θεός να την κάνει) και του είπε ότι δεν θέλει να την εξυπηρετήσει και να φωνάξει το αφεντικό του. «Άτομα σαν εσένα λέει δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ»! Ο αδελφός μου της εξήγησε ότι μπορεί να την εξυπηρετήσει και εκείνη επέμενε να δει το αφεντικό. Βγήκε ο εργοδότης του έξω και του είπε και εκείνου τα ίδια και μάλιστα είπε γιατί έχει πάρει τον αδελφό μου για δουλειά και άλλα ρατσιστικά που ειλικρινά με στεναχωρούν και μόνο που τα σκέφτομαι! Φυσικά εκείνος τον υπερασπίστηκε και την έδιωξε! Και η κυρία βγήκε και από πάνω και απειλούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

left5

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η ιστορία έγινε αμέσως viral και έχει προκαλέσει την αντίδραση όλων των χρηστών στα social media.

Μαγαζί στο Ρέθυμνο δίνει δωρεάν φαγητό σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη

Είμαστε πάντα δίπλα στους Λευτέρηδες αυτού του κόσμου. Που με το χαμόγελό τους και την καλοσύνη τους, μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Και φυσικά μας δίνουν δωρεάν μαθήματα σθένους και ηθικής.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved