To νέο trailer του Mandalorian μας προετοιμάζει για την Δύναμη του Grogu

The Force is strong στο επίσημο trailer της τρίτης σεζόν.

Κυκλοφόρησε μόλις το ολοκαίνουργιο trailer της 3ης σεζόν του Mandalorian με τους Din Djarin (Pedro Pascal) και Grogu. Η αναμονή ήταν άνω των δύο ετών οπότε τα πράγματα έχουν σοβαρέψει αρκετά στη σειρά. Η 3η σεζόν του The Mandalorian πρόκειται να τελειώσει τον Μάρτιο. Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της πρώτης σειράς Star Wars για το Disney+ αναμένεται να αυξήσει το εύρος της αφήγησης. Μετά την επανένωση του Din και του Grogu στο The Book of Boba Fett, η αξίωση του πρώτου για το Darksaber θα φέρει το ζευγάρι στο Mandalore, δίνοντας στην Bo-Katan (Katee Sackhoff) μεγαλύτερο ρόλο καθώς νέες απειλές και γνωστοί σύμμαχοι παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ιστορία.

The Mandalorian: Ο George Lucas ετοιμάζεται για cameo και έχουμε πάθει πλάκα

To trailer κυκλοφόρησε χτες κατά την διάρκεια ενός αγώνα στο ESPN. Έρχεται περίπου τέσσερις μήνες αφότου η Lucasfilm έδειξε πλάνα για τη νέα σεζόν. Έρχεται επίσης σχεδόν ένα χρόνο αφότου το κοινό είδε τον Din Djarin και τον Grogu να επανενώνονται στο The Book of Boba Fett. Τώρα, το trailer της 3ης σεζόν του Mandalorian μας δίνει πολλές νέες ενδείξεις για το τι θα ακολουθήσει για το αγαπημένο ζευγάρι όταν η σειρά επιστρέψει στο Disney+ την 1η Μαρτίου.

 

 
 

Ποιες είναι όμως οι νέες αποκαλύψεις που θα δούμε στην 3η σεζόν;

Υπάρχουν πολλές μεγάλες αποκαλύψεις και εκπλήξεις για τους θαυμαστές του Star Wars στο επίσημο trailer της 3ης σεζόν του The Mandalorian. Επικεντρώνεται στην ευρεία γκάμα των αυξανόμενων δυνάμεων του Grogu καθώς παρουσιάζεται να σπρώχνει έναν εχθρό αρκετά πόδια πίσω. Αυτή είναι η πιο πρόσφατη εντυπωσιακή επίδειξη των δυνάμεων του Grogu με τη Δύναμη. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την ιστορία μιας και ο Grogu πέρασε εκπαίδευση με τον Luke Skywalker. Φαίνεται ότι ο Grogu αύξησε τις δυνάμεις του με κάποιους μυστικούς τρόπους, παρόλο που δεν πέρασε πολύ χρόνο υπό τη διδασκαλία του Luke. Τα teaser της σεζόν 3 του Mandalorian αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να είναι σημάδι μεγαλύτερων εμφανίσεων που έρχονται.

Πώς ο Mark Hamill πήρε τον ρόλο του Luke Skywalker χάρη στον Freddy Krueger

 
 

Μια άλλη στιγμή από το trailer της 3ης σεζόν του Mandalorian που σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλη αντίδραση είναι η ακολουθία αναδρομής στο Order 66. Αρκετοί Jedi εμφανίζονται στο Jedi Temple στο Coruscant έτοιμοι για μάχη. Η πόρτα μπροστά τους είναι αναμφισβήτητα σημαδεμένη με το κάψιμο ενός φωτόσπαθου που προσπαθεί να την κόψει. Αυτό θα μπορούσε να είναι μία υπόνοια πως ίσως ο Anakin Skywalker (Hayden Christensen) να είναι στην 3η σεζόν του The Mandalorian μέσω του flashback της εποχής του prequel.

Φυσικά, αυτή η σκηνή στο trailer της σεζόν 3 του Mandalorian μπορεί επίσης να είναι μπλόφα και στην πραγματικότητα να είναι ένα σημάδι πως η σειρά θα απαντήσει για το ποιος έσωσε τον Grogu από το Order 66, είτε ήταν ο Mace Windu είτε κάποιος άλλος.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ την 1η Μαρτίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved