The Mandalorian: Ο George Lucas ετοιμάζεται για cameo και έχουμε πάθει πλάκα

Έπεσε και αυτό το κάστρο. Ο δημιουργός του Star Wars ενδεχομένως θα είναι στην 3η ή 4η σεζόν της σειράς.

Η ιστορία των Mandalorian συνεχίζεται και μετά το Book of Boba Fett, ο αγαπημένος μας Mando του Pedro Pascal ετοιμάζεται για την τρίτη σεζόν της επιτυχημένης spin-off σειράς του Star Wars που σκλάβωσε κόσμο από τότε που μπήκε στη ζωή μας.

 

 

Ακόμα κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η πορεία των γεγονότων μετά τα όσα συνέβησαν στο φινάλε του Boba Fett, ωστόσο αν μας έχει μάθει κάτι αυτή η σειρά αυτό είναι μετά βεβαιότητος ότι έχει άπειρες εκπλήξεις στο τσεπάκι. Κοτζάμ Luke Skywalker έσκασε μύτη εδώ που τα λέμε.

Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ μερικές από τις συμμετοχές-εκπλήξεις της σειράς:

 

 

Και όμως υπάρχει μεγαλύτερο όνομα

Υπάρχει όντως κάποιο όνομα που μπορεί να κάνει μεγαλύτερο θόρυβο και από εκείνο του Luke Skywalker; Ενδεχομένως ο Darth Vader αλλά στα χρονικά της σειράς έχει πεθάνει πλέον. Μένει κανείς; Μιλώντας στο Entertainment Weekly, οι δημιουργοί Dave Filoni και John Favreau έχουν κάτι στο μυαλό τους και εκ πρώτης όψης φαίνεται αρκετά ανεβαστικό.

Και ο εκλεκτός δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον δημιουργό του Star Wars, George Lucas.

«Ο George Lucas θα ήταν το καλύτερο cameo» είπε ο Favreau και από μόνο του ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Αυτή τη στιγμή μπορεί να ακούγεται σαν εικασία μόνο, ωστόσο είναι βέβαιο ότι κάποια συζήτηση έχει γίνει για να το πετάνε έτσι. Και έχουμε κάθε λόγο να τον περιμένουμε σε κάποια από τις δύο επόμενες σεζόν του Mandalorian.

 

 

Η 3η σεζόν του The Mandalorian θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2023 στο Disney Plus.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved