Assosiated Press Ο Adam Driver πλησιάζει στο MCU και τους Fantastic Four

Για Reed Richards όμως ή για Doctor Doom;

Κάθε λάτρης των μπλοκμπάστερ ταινιών και ιδίως του MCU γνωρίζει πως το project «Fantastic Four»  δεν θα είναι μια ξεπέτα όπως τα προηγούμενα με την Jessica Alba και τον Galactus ως «καπνό» του σύμπαντος. O Kevin Feige ήθελε να δοκιμάσει τα γούστα του κοινού στο «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» προσφέροντάς μας έναν variant του Reed Richards με το πρόσωπο του John Krasinski.

 

 

Στο Ratpack θεωρούμε άδικη την κακή κριτική που δέχτηκε ο συμπαθής ηθοποιός και σκηνοθέτης, καθώς δεν του έδωσαν τον απαιτούμενο χώρο και χρόνο ως κορυφή των «Fantastic Four», ωστόσο η αποστροφή των φανς δείχνει ικανή να προκαλέσει την αντικατάστασή του από την ταινία που θα προηγηθεί των δύο επόμενων ταινιών Avengers, «The Kang Dynasty» και «Secret Wars».

Και κάπως έτσι οδηγούμαστε σε αναζήτηση νέου Mr. Fantastic (εκτός αν ο Feige κάνει την έκπληξη και τον κρατήσει) με πολλά ονόματα να ακούγονται στην πιάτσα, μεταξύ των οποίων ο Penn Padgley (You) αλλά και ο Austin Butler που έκανε το μεγάλο μπαμ ως Elvis Presley.

Όποιος είδε το «Elvis» ηλεκτρίστηκε από την ερμηνεία του.

Και ξαφνικά Adam Driver

Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ηθοποιού, πάνω από όλα όμως αυθεντική. Ο Adam Driver δεν κάνει καριέρα για το όμορφο πρόσωπό του αλλά γιατί ξέρει να γεμίζει την οθόνη όσο λίγοι και κυρίως να παίζει σπουδαίους ρόλους. Μέχρι στιγμής άλλωστε έχει δοκιμαστεί σε όλα τα είδη ρόλων, ενώ είναι από τους λίγους διασωθείς της σύγχρονης τριλογίας του Star Wars. Εκεί όπου ήταν ό,τι καλύτερο ως σύγχρονος Darth Vader ο οποίος όμως κατέληξε στην πλευρά των καλών, ονόματι Kylo Ren.

 

Σαφώς και ένας τόσο καλός και κυρίως αγαπητός ηθοποιός δεν γίνεται να περνάει απαρατήρητος από το μικροσκόπιο του ισχυρού άντρα του MCU και όλα δείχνουν πως θα είναι ένας εκ των τεσσάρων φανταστικών που περιμένουμε όλοι με μεγάλη ανυπομονησία. Εκτός και αν θα είναι ένας από τους 5.

Για την ώρα βέβαια περιμένουμε τον Kang the Conqueror στο «Ant-Man & the Wasp: Quantumania».

Διότι ένας μεγάλος μαρτυριάρης των μπλοκμπάστερ ταινιών, Jeff Sneider αποκάλυψε ότι ο Adam Driver είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να υποδυθεί μεν τον Mr. Fantastic, αλλά το παρελθόν της σκοτεινής πλευράς στο Star Wars μπορεί να τον προορίζει για τον μεγάλο villain, Doctor Doom. Εδώ που τα λέμε με μάσκα μας συστήθηκε στο Star Wars Saga, δεν θα μας χαλάσει με τη μάσκα του κακού της Marvel, ο οποίος μάλιστα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο Secret Wars, μεγαλύτερο ενδεχομένως και από εκείνον του Kang.

 

 

Οι τελευταίες πληροφορίες για το μεγαλεπίβολο πρότζεκτ του MCU αναφέρουν ότι τα γυρίσματα του Fantastic Four μπορούν να ξεκινήσουν εντός του 2023, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για τις 14 Φεβρουαρίου του 2025.

Στη σκηνοθεσία της ταινίας θα είναι ο Matt Shakman (WandaVision), στο σενάριο είναι οι Jeff Kaplan και Ian Springer (Cobra Kai).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved