Fantastic Four: Και κάπως έτσι βρέθηκε νέος Reed Richards

Μετά το Doctor Strange 2, άλλαξε το τοπίο για τον John Krasinski.

Ενδεχομένως είναι από τα πρότζεκτ εκείνα που περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία στο MCU. Το Fantastic Four είναι η ταινία που θα ανοίξει τη Phase 6 και θα προηγηθεί του «Avengers: The Kang Dynasty» και «Avengers: Secret Wars» τα οποία θα κλείσουν και επίσημα το Multiverse Saga.

Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του 2024 βέβαια που θα κυκλοφορήσει η ταινία έχουμε ακόμα καιρό. Αυτή τη στιγμή το μόνο βέβαιο είναι μία συμμετοχή και μία μη συνμμετοχή. Από την μία σκηνοθέτης είναι όπως όλα δείχνουν ο Matt Shakman του «WandaVision», από την άλλη ξέρουμε ότι ο Mr. Fantastic (Reed Richards) δεν θα είναι τελικά ο John Krasinski.

 

 

Και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του;

Μπορεί οι φανς του MCU να περίμεναν πώς και πώς τον Krasinski να λάβει θέση ως άνθρωπος-λάστιχο, ωστόσο όπως απεδείχθη η εμφάνισή του στο «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» ήταν μια πρόβα για να δει ο Kevin Feige τι ανταπόκριση θα έχει στον κόσμο.

Και τελικά το γκελ στο κοινό δεν ήταν αυτό που περίμενε, ειδικά η ατάκα «smartest man alive» ουσιαστικά ήταν η καταδίκη για τον συγκεκριμένο Mr. Fantastic.

 

 

Κάπως έτσι λοιπόν ο συγκεκριμένος Reed Richards πέρασε στην ιστορία ως ένας variant στην Earth-838 και δεν θα επανεμφανιστεί. Στη θέση του ωστόσο είναι πολύ πιθανό να έρθει ένας άλλος αγαπημένος του κοινού και της τηλεόρασης.

Ο Joe Goldberg του «ΥΟU», Penn Badgley.

The Thunderbolts: Η Marvel ετοιμάζει τη δική της Suicide Squad

 

Τουλάχιστον αυτό φημολογείται από την εκπομπή του Marvelvision podcast. Θα δικαιωθούν οι φήμες ή έχουμε καιρό άραγε ακόμα. Το έχει άραγε ο «Joe» για βασικός πρωταγωνιστής του Fantastic Four και κατ’ επέκταση ολόκληρου του MCU;

Ο χρόνος θα δείξει. Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του 2024 έχουμε ακόμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved