Οι Fantastic Four επιστρέφουν και επίσημα

Το νέο reboot που ευελπιστούν όλοι να ξεπλύνει τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Όχι ότι δεν το είχαμε «μυριστεί» ότι οι «Fantastic Four» ετοιμάζονται να κάνουν εμφάνιση στο MCU ωστόσο ήταν άγνωστο το πώς θα το έκαναν (μέσω εμφάνισης σε κάποια από τις ταινίες ή σειράς) ενώ ανακοινώσεις περιμέναμε και ανακοινώσεις δεν ακούγαμε.

Τελικώς δια στόματος του προέδρου της Marvel Studios, Kevin Feige, το franchise θα επιστρέψει στη ζωή με νέα ταινία και αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πιο σοβαρά.

 

 

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες δύο προσπάθειες όπου τα Fantastic Four απέτυχαν παταγωδώς, η νέα προσπάθεια θα φέρει τους τέσσερις φανταστικούς μέσα στο σύμπαν των Avengers και όπως ακούγεται δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες.

Σκηνοθέτης θα είναι ο δημιουργός των τελευταίων «Spider-Man», Jon Watts ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο John Krasinski έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό για συνεργασία με τα Marvel Studios και πιθανότατα θα είναι ο Mr. Fantastic της νέας εποχής.

 

 

Επομένως μην σας φανεί περίεργο αν δεν δούμε και πάλι εισαγωγή στον κόσμο των ηρώων και το πώς απέκτησαν τις δυνάμεις τους, όπως συνέβη στους Spider-Man και Incredible Hulk. Το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ή θα ανακοινωθούν οι ηθοποιοί και γενικώς η παραγωγή ακόμα δεν το γνωρίζουμε.

Το  μόνο που ξέρουμε είναι ότι από τη στιγμή που βρίσκεται στα χέρια του Watts, το franchise είναι σε πολύ καλά χέρια. Ίσως είναι ο μόνος που μπορεί να αναδείξει τον επικό κακό των Marvel Comics, Dr. Doom.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved