Ant-Man 3: Kang και Modok αποκαλύπτονται

Το τρίτο κεφάλαιο του Scott Lang μόλις απέκτησε τεράστιο ενδιαφέρον. Τι τρέιλερ και αυτό.

Μπορεί να μην είναι ο πιο αγαπημένος ήρωας του MCU, παρόλα αυτά ο Ant-Man (και η Wasp) ετοιμάζονται για μια γερή παράσταση στο Quantum Realm και σε ό,τι πρόκειται να δούμε στο «Ant-Man & the Wasp: Quantumania».

Το πρώτο τρέιλερ ήταν καλό, το δεύτερο όμως φανέρωσε πολλά παραπάνω και η αγωνία μας έχει ανέβει στο κατακόρυφο. Άξονες (προφανώς) δεν είναι οι ήρωες αλλά οι villains και το πραγματικό τους πρόσωπο. Από τη μία ο Kang the Conqueror ετοιμάζει τη δυναστεία του, από την άλλη το πολυπόθητο ντεμπούτο του Modok είναι επιτέλους γεγονός.

 

Μοιάζουν απειλητικοί

Μέχρι στιγμής είχαμε δει έναν Kang σε πιο ήπιες μορφές (στο Loki o variant του με το όνομα He Who Remains παραήταν ευγενικός αλλά μας είχε προειδοποιήσει για τους υπόλοιπους εαυτούς του) αλλά στο νέο τρέιλερ ο Jonathan Majors επιτέλους φανερώνει τον νέο supervillain που θα δούμε στα Avengers (Kang Dynasty, Secret Wars) και μοιάζει πιο απειλητικός ακόμα και από τον Thanos.

 

 

Δεν θα είναι μόνος όμως. Είχαμε ακούσει από καιρό ότι στο τρίτο κεφάλαιο του Ant-Man θα κάνει εμφάνιση ο τεράστιος εγκέφαλος ονόματι Modok αλλά δεν είχαμε ιδέα σε τι μορφή θα εμφανιστεί. Σύμφωνα με τα origins του, ο Modok ήταν κάποτε άνθρωπος και λαμπρός επιστήμονας με το όνομα George Tarleton ωστόσο το νέο τρέιλερ δεν μας άφησε πολλά περιθώρια. Το πώς θα κουμπώσει πλάι στον Kang ακόμα δεν το γνωρίζουμε, το θέμα είναι ότι το νέο τρέιλερ μας έχει μεγαλύτερη βία και δράση από το προηγούμενο και φανερώνει το πόσο μεγάλη σημασία θα παίξει το «Quantumania» στη συνέχεια της ιστορίας.

Διότι από το «Ant-Man & the Wasp: Quantumania» ξεκινάει η δυναστεία του Kang και θα τη δούμε στους κινηματογράφους στις 17  Φεβρουαρίου.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania Trailer 2


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved