Associated Press Σηκώνει η Ελλάδα μία ανάλογη «Ημέρα Χωρίς Παντελόνια στο Μετρό του Λονδίνου»;

Οι Άγγλοι μπήκαν στο μετρό χωρίς παντελόνι και εμείς φανταζόμαστε μια 5άδα περίεργων ημερών που θα θέλαμε να δούμε στη χώρα μας.

Σίγουρα οι Άγγλοι το έχουν το κόλλημα τους με τις παράξενες ημέρες τις οποίες τιμούν και γιορτάζουν κάθε χρόνο. Αν κανείς ψάξει λίγο θα βρει πάνω από πενήντα μέρες που γιορτάζουν τα πιο τρελά πράγματα. Από Ημέρα Πετάγματος Φασολιών μέχρι Ημέρα Σκαλίσματος Μύτης κι από Ημέρα για Ηλίθιες Ερωτήσεις μέχρι Ημέρα Πράσου. Στην Ελλάδα δεν έχουμε κάποια ανάλογη “κουλή” μέρα για αυτό και σκεφτήκαμε μερικές παράξενες και ιδιαίτερες μέρες τις οποίες θα επιθυμούσαμε να γιορτάζουμε σαν έθνος, εκτός από τις κλασικές εθνικές μας εορτές. Οι περισσότερες είναι εντελώς “για τα σίδερα” όμως είμαστε βέβαιοι πως όλοι θα τις τιμούσαμε και με το παραπάνω.

 

 
 

Ημέρα Χωρίς Μπλούζα στο Μετρό

Για να αντιγράψουμε λίγο τους τρελαμένους Άγγλους (αλλά όχι και τελείως, δεν θέλουμε να μας ζητάνε στο τέλος και τα δικαιώματα από την ιδέα, φτάνει που μας έχουν πάρει τα μάρμαρα του Παρθενώνα) εμείς θα θέλαμε να έχουμε μια παρόμοια εμπειρία στο μετρό αλλά λίγο διαφοροποιημένη. Δεν είναι ότι θέλουμε να πάρουμε μάτι τις γυναίκες χωρίς μπλούζες αλλά ουσιαστικά θέλουμε να παρακινήσουμε λίγο τους επιβάτες του αθηναϊκού μετρό να βάλουν επιτέλους λίγο αποσμητικό στη μασχάλη και να κάνουν – Ω Θεοί! - ένα κανονικό μπάνιο. Κάποιοι από εσάς θα ρίξουν κράξιμο αλλά δεν πειράζει, κανείς δεν έμαθε τίποτα χωρίς πόνο και (κυρίως) ντροπή.

 

amBDMZ9 460s

 

Σε πανεπιστήμιο της Αμερικής τους βάζουν να παίζουν Age Of Empires

Ημέρα Παντρεμένων Χωρίς το Ταίρι τους

Μία υπέροχη Ημέρα για όλη την Ελλάδα μας. Επιτέλους τα αγαπημένα ζευγάρια θα μείνουν λίγο μόνα χωρίς το ταίρι πάνω στο σβέρκο τους. Μία Ημέρα που όλος ο λαός θα δοξάσει και θα περιμένει πως και πως να έρθει. Εκείνη την Ημέρα θα μπορεί ο κάθε παντρεμένος-εργάτης της ζωής να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να ακούει την επική γκρίνια του/της συντρόφου. Μην σας περνάει από το μυαλό ότι δίχως ταίρι σημαίνει μοιχεία αλλά σίγουρα ένα 24ωρο ηρεμίας χωρίς να σκέφτεται τις υποχρεώσεις του σπιτιού. Μια τέλεια ευκαιρία στην τελική να αράξει κανείς με φίλους στο σπίτι χωρίς να ανησυχεί που δεν πέταξε τα σκουπίδια ή ότι δεν πήγε το σκύλο βόλτα.

 

 
 

Ημέρα του Τζαμπατζή

Με τις τιμές να έχουν φτάσει στον Θεό, ετούτη η μέρα θα είναι μία αφορμή για να ξεσπάσει ο κόσμος, ιδιαίτερα στα σούπερ μάρκετ και στα βενζινάδικα. Φυσικά οι μεγαλοκαρχαρίες θα έχουν προλάβει να βάλουν πλαφόν στο πόσα τσάμπα πράγματα μπορείς να πάρεις αλλά και πάλι αυτή ημέρα θα είναι μία ημέρα γιορτής για το προλεταριάτο και μία ημέρα λύπης για τον καπιταλισμό. Πλήθη κόσμου θα φορτώνουν καρότσια με σολωμούς και rib eye, πυροτεχνήματα θα πέφτουν βροχή στον ουρανό και όλοι θα σκάνε με νταμιτζάνες στα βενζινάδικα για το δωρεάν τους καύσιμο. Ημέρα σκέτη κόλαση. Έχει να πέσει αρκετό ξύλο και τα ΜΑΤ θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή για τυχόν τοπικές επαναστάσεις.

 

trader joe shoplifter

 

Ημέρα Χωρίς Κυβέρνηση

Κάποιος θα μπορούσε άνετα να υποστηρίζει πως αυτή την παράξενη μέρα την ζούμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αλλά οκ δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτό το τριπάκι. Αυτή η μέρα θα είναι μία τέλεια αφορμή για τους απανταχού τρελαμένους με τα νομοσχέδια και την Βουλή έτσι ώστε να περάσουν για λίγο τον δικό τους ιδιαίτερο νόμο ή κανονισμό. Θα υπάρχουν βέβαια περιορισμοί για να αποφευχθούν δημόσιες εκτελέσεις και πυρπολισμοί στις πλατείες. Μία καλή ευκαιρία για να δοκιμάσουν όλοι οι Έλληνες την ικανότητα τους στην πολιτική. Με λίγα λόγια έχει να γίνει της μουρλής το πανηγύρι.

Ημέρα Χωρίς Ηχορύπανση

Μία υπέροχη ημέρα για τους ευαίσθητους στον ήχο Έλληνες. Επιτέλους οι άνθρωποι που ζουν στην Χαριλάου Τρικούπη θα αισθανθούν και πάλι άνθρωποι και όχι ντουβάρια αντανάκλασης εξατμίσεων, ουρλιαχτών και κορναρισμάτων. Εκτός από την ηχορύπανση των οχημάτων θα απαγορεύεται δια ροπάλου η οποιαδήποτε ομιλία στο μετρό ή σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο. Επιτέλους εκείνος ο τύπος στο βαγόνι του ηλεκτρικού θα σταματήσει να ουρλιάζει στο τηλέφωνο στη μάνα του που δεν ακούει μπόμπες, επιτέλους το αφεντικό σου ή ο ενοχλητικός συνάδελφος επιτέλους θα το βουλώσει, έστω και για λίγο. Μία ημέρα για όλους όσους έχουν πλέον αρρωστήσει από την εξωτερική αλλά και εσωτερική τους ηχορύπανση.

 

psycho 517331430

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved